Follower 400

10 March 2011

semakin hari semakin bertambah follower aku...terima kasih diucapkan kepada pembaca yang sudi mengikuti blog (pondok usang) ini...tetapi aku pulak yang lupa nak update entry bagi follower...mintak maaf la yer..sebab xder mood nak update..hahahaha....jadi sekarang aku nak memberitahu anda semua...yaa...lihatlah dunia!!..muhehehehe..

bagi sesiapa yang nk kenal follower yang terdahulu??..jom kelik bawah nih..

jadi sekarang nak umumkan follower yang ke 400

haaaaaaaaaa....adehhh..asal sume awek jer nih...err..err..(pencinta wanita kah aku??)..hahahhaa


belog.b.u.d.a.k..k.e.c.i.k

haaaa...tu dia awek aku yg ker 400..eh...follower yang ke 400..ish...ppuan lagi..adehh..adeh..
btw aku terdengar gosip-gosip yang tidak elok..eh..eh..salah..dia nih bakal menjadi guru...
wahhhh..guru??..bukan senang tau nak jadi guru...bukan macam kerja lain...
ye la..guru kan atau dengan nama lain..pendidik?...cam aku..lecturer...balik umah..mane leh tido lagi..just leh rehatkan badan jer...sebab nak fikir..esok nak mengajar apa..nak buat soalan lagi..kuiz lagi..mark soalan student lagi..

tapi semua tu tidak mematahkan semangat untuk terus menjadi pendidik..buat empunya belog nih yang bakal menjadi guru nanti..semoga berjaya menjadi seorang guru yang berdedikasi...:)

so korang semua...jom kita lawat blog budak kecik nih..banyak benda menarik tentangnya..btw..dia pandai main alat music..drummer tuh..muehehhehe...^_^

pasal blog plak..klu leh...kurangkan jadi 2 post untuk 1 page..panjang sgt la adik mani..klu pakai function [read more] xpe gak..lagu ok..xder la wat niq sakit jantung..loading pon smooth jer..

14 Budak Hitam:

Ila said...

kira oklah tu ramai awek...heheheh

Anisa Hang Tuah said...

wahhhh.tahniah
(:

Mutiara Bernilai said...

wah,,

dah banyak follower dia..

dah 500 la niq!

T__T

Mutiara, 200 pun xsampai..

athira said...

ngeh2..igt 444 td :p

risa said...

lorrrrr..nama pon lelaki kannn...mestilah pecinta wanita..kang jadi pencinta lelaki susah le dik nonnn...hehehehe

Cik Leen said...

tahniah niq :) blog pun kemas dan chantek. suke :)

darxniq said...

@Ila

hahhaha....xder nyer...sape la nak kat budak huduh nih..

darxniq said...

@Anisa Hang Tuah

heeeeeeeee...same2...:)

darxniq said...

@Mutiara Bernilai

errrr....errrr...ala..bru 50 jer..xleh lawan Mutiara..

darxniq said...

@athira

444 pon ada gak..nnti niq wat entry pas nih..

darxniq said...

@risa

errr...errr...mama sihat??hehehee

darxniq said...

@Cik Leen

hahhaha..kemas ek??heee..mekasih..:)

Syafiqah Syuhada Mustafa said...

thanks,,i tharu sgt2 u!!! hehe..sukew2..hepi day :)

.:rizaL:. said...

ika...ini kwn campus sy...ehhe