Sapa kata blogger tak bertamadun?

11 April 2011

(sila klik pic ini untuk pergi ke page UBM)

hah..sape kate kami nih blogger tak bertamadun....kitaorang siap ada Universiti lagi..hahhahaa..korang xder kan??....

yeay!!!...kami dah dah ada UBM...muhehehhehee...bangga aku dengan tagline dia  "Moving One Step Foward"


1. Setiap bloggers yang like page ni dikira telah mendaftar, atau dengan nama lain telah menjadi pelajar di UBM. Dengarnya lagi, pihak pengurusan UBM akan mengeluarkan ID Card bagi setiap pelajar yang mendaftar di bawahnya.

2. Mempunyai segmen yang dikenali sebagai tugasan atau assignment, konsep seperti dalam kampus la kan. Yang ni pada aku sangat bagus untuk membantu bloggers yang dah takda idea nak update entri ape.

3. Memberi peluang kepada sesiapa sahaja untuk memasuki universiti. Haha, yang ni aku tak pasti, ade ke tak sijil atau scroll pensiswazahan akan dikeluarkan dari pihak UBM.

4. Selagi mana korang masih berblogging, korang tak kan konvo-konvo. Haha. Yelah, selagi mana tu jugaklah korang masih dikira student kan?

5. Aku yakin jumlah pelajar UBM ni boleh mengalahkan universiti-universiti kat Malaysia ni, sebab kelas UBM ni kat mana-mana je, selagi mana korang berblogging, update entry kat mana-mana, tu dikira sebagai kelas korang la. Haa bestkan? (yeke best? haha)

8 Budak Hitam:

xazryx said...

aku dah like smlm .ni pon member aku bgtau ,HEHE .

fyy mokhtar said...

hehehhe. ubm yee dudaa. kemain dia. hahahahha. ta bole blah :P

Dawa said...

aku pon dah daftar jd student, lps ni nk kena usaha cr duit PTPTN nk byr yuran UBM lak. hehe

waN Mohd Salim said...

alamak eeeeeeeee nak daftar gakkkkk

SyedGraphiX said...

hahahahaha, x leh bla je XD

Wanis said...

nak join :p

amier azrul alias said...

dh join dh ni..
hehe..

OnlyZul said...

dalam byk2 post pasal UBM..ko nyer paling style..hahahha...
iloike