Tahniah buat blogger ini!

11 April 2011

 

terima kasih buat dia kerana telah banyak menolong niq dalam dunia blog..hahhahaha...cian kat kamu kan..ada jer permintaan dari niq...tp kamu x lokek menolong...dah la x mintak upah..huk..huk....mekasih tau..terharu sangat2....:)

so disini sebagai membalsa jasa baik kamu...niq hadiahkan domain sebijik untuk kamu....hahhaa..sponsor 1 thun jer..tahun depan kamu lak bayar eh..(lagpon dia pernah tnyer niq..brape harga domain...so terlintas nak balajs jasa dia dengan beri domain free kat dia)..

nak tahu sapa??..jom terjah <SINI>

p/s:semoga terima la hadiah x seberapa ini sebagai tanda terima kasih niq untuk kamu..
coretan niq : ada lagi blogger yang akan dapat domain free..tggu!!..

12 Budak Hitam:

AdyBudika said...

semalam aku buat entri macam nie gak..lepas tu kene hentam teruk..grr..sebab aku tak wish thanks kat semua...errr...

N I N A said...

uisssh.. gilak ko???? whattttttttttttttttttt!!!

Izamir Ridzwan said...

CB dapat domain free??

darxniq said...

AdyBudika
dia bnyak tolong aku tanpa mintak pape balasan..walaupon dia bz tentang keje lain..tp bila aku mintak dia buat sesuatu..dia x mngeluh..tuh yang aku hadiahkan dia domain free...

darxniq said...

N I N A
apesal??hahahhaha...

darxniq said...

Izamir Ridzwan
yup...CB dapat domain free..nape IR?

KyêrulL said...

Aloooo!! kenapa aku beli awal² HAHAHA..

~...AmALinA....~ said...

saye???

aDisH.sHidA said...

alhmdlah rezeki kan...lepas nie sapa yer

Ujang9897 said...

cis..musoh aku kau bagi..hahahaha

riak gila la dia lps ni..=)


teringin jugak nk ber dot com...kan best kalau dpt..<--ayat bodek

SM Banjamin said...

pemurahnye kamu ni.. bagus la...

Nisa' Pasir Gudang said...

wah!! baiknye hati :)