Kenapa Cuci Kereta Lagi Best Dari Berkhalwat?

01 May 2011



1. Cuci kereta boleh dilakukan depan kawan-kawan tanpa merasa malu dan bersalah.


2. Masa sedang asyik menggosok badan kereta tak perlu tengok-tengok kiri kanan.


3. kereta tak merengek-rengek masa ia mula basah dan licin oleh sabun.




4. Boleh tangguh beberapa minit, pergi sambut telefon, makan nasi, pergi tandas, hisap rokok tanpa sesiapa yang tak puas hati.


5. Tak perlu pujuk-pujuk dan berjanji untuk bertanggung jawab sekiranya hendak mula mencuci kereta.


6. Lepas cuci boleh naik dan tekan-tekan serta baring-baring dalam sebarang posisi tanpa emak atau JPJ tegur sekiranya belum dihidupkan enjin….


7. Tak perlu bersusah payah mencari tempat tersembunyi. Depan rumah atau di stesyen minyak pun boleh.


8. Nak pancut air sepuas-puasnya dalam atau luar enjin tiada yang larang.


9. Nak buat setiap hari lagi digalakkan, malah dipuji oleh mak bapak,kawan-kawan.


10. Majikan tidak akan memecat anda.

13 Budak Hitam:

aliarosli said...

amboi, sampai 10

faa rosli sulaiman said...

hahaha..


lawok!! :d: :l:

Rozuan Ismail said...

cool.betul.lebih syok dari beromen.

aiman rashidd said...

HUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! yeke ? HAHHAA

~...AmALinA....~ said...

hahahahaha amboiiii kemain lagi ye..=p

Elmoluya WutWut said...

haha mendalam betol. :n:

Nurul syahirah (-_-) said...

hahahahaha.....ada statement macam nie?? hahaha

Adib said...

haha..terbaik!!

Muhammad Helmi said...

hahahaha...
ramai yang basuh kereta lepas ini...

Jemput Datang Ke Blog Saya

♥sophie♥ said...

hahahaha

syoknya said...

tahniah..berusaha iklankan kat gempak...

err..advertlets takkan bayar kat ko..aq jamin..hehe..
sbb aq pun tertipu..cuba la google..ramai lagi org melayu kena tipu kat josh lim advertlets ni..

baik ko pakai nuff jer..

xcyber said...

mmg klakar entry nih!!

EJA said...

errrkkk?