ble mamat2 blogger berebut yuyu zulaikha!

18 February 2011

yuyu zulaikha,...nape perlu ada dia...nape dia jer ada lam entry aku??hahahha...sbb dia blogger paling cute kot bg aku.....nk tahu nape dia cute..dia kecik molek!..meleleh!!!...(trademark yuyu)


dan aku plg ske bace entry nih...ada gmbar dia x pakai mekap!..


so nk dijadikan cerita..berlakulah perebutan antara blogger2 group Sahabat Blogger
antara pelakon utam ialah Yuyu Zulaikha , Zulsyamin Suhaimi dan aku sendiri..hahahhaha..

al kisah...tayib...maka tersebut la kisah...si cantik bidadari melakukan BW (blogwalking atau lam kate lain berjalan2 di dalam blog..hahaha..cam pelik jer..) dan meninggalkan jejak lam Shoutmix Box..hahaha...so ape lagi..si jejaka hensem terpaku melihat ape yg di tinggalkan oleh bidadari cantik molek nih..

ya...itula bidadarinya...si minah kupu-kupu kecik...mmg smpai ble xkan besor..hahahaha...:p
wahh...hati jejaka nih dah berbunga2..sbb ada org pggl dia niq syg...pengsan* jap...

then ble pegi lak kat group SB...hati jejaka itu telah kecewa..

sbb bidadarinya tlg curang..oh no!!...



ahhhh..xleh jadi...xleh jadi...aku kena pertahankn bidadari aku...
perlukah aku bincang elok2 ngn mamat zul tuh..atau aku perlu wat cam nih??

 atau cam nih? dan zul akan melayang cm nih  
atau perlu ker aku wat cam ni? isshhh..pening2....

apehal..tggu part 2...hahhaa..akan ada dialong plak....

p/s: cite ini adalah rekaan semata2 krn aku boring!!..wakkaaka..

25 Budak Hitam:

asfz lily said...

dye mmg comel :)

orang said...

HAHA >.<

EPOLA

Hanim Mahali said...

memang boleh hilang kebosanan tu... ahaha
Yeah! Bakal jadi Ibu

lavender harum wangi said...

haha, macam2 la korang weh~ :D

Rabia Sensei said...

Bila hati ada taman...inilah jadinya. Elelele, angau sudah kamu. Cakapkan saja, dia yang kau suka!

Ikut cakap saya sekarang! Jerit sekuat hati!

"Yuyuuuuuu....aku cintakan kamuuuuuu"

Ada berani? ;p

ria said...

hahaha. .kelakar la korang nie

y u y u Z u l a i k h a said...

bahahahahahh!! kelakar gilllerrrr! kena post kat entry nii! esok!

Syafiq Rosli said...

haha..adeh awek cun semua laju je..

Applepinkcomeyy said...

rampas je sampai dapat, HAHA :D

supersaraa said...

kelakar gila laahai :DD

tomatokering :) said...

hahaah ! budak comey kena rebut.. sesi rampas merampas akan berlaku.. :P

Qaseh dalia adelia said...

meroyan ~haha

darxniq said...

@Qaseh dalia adelia

weksssss...:p

Sempoi Guy said...

wah ni boleh buat novel ni...
i like.....hehhhehe

iqbalhakimi said...

haha..cayalah..penangan yuyu zulaikha. =P

Hannan Al-Qudsey said...

wah bidadari ada kuasa !! sampai berebut 2 jejaka.. hehehe

Kisah Sufi said...

hahaha..lawak2..xsbr nk tggu sambungannya..

Tasha said...

Allah hay~
macam-macam la.... hehehe

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

alamak! OE terketawa dalam library sebab baca benda nie...
(malu)
(n_n)

p/s:OE jalan2 sini sebab Yuyu Zulaika... jadi... salam perkenalan...

fAiRy PrInCesS said...

hehehehehe.. entry lawak. feeling abis ngan yuyu ye. hehe

bun said...

hhahah
saket perot gelak

nur aisya humaira said...

comey2 yuyu time ni..:)

NisaAdnan said...

yuyu kiut miut mmg :)

DaK CoMoT said...

hahahaa...memang yuyu kiut...^_^

h A n Y S said...

relek2..jgn rebut2..
perempuan blh ade 2 bf..share2 lah..
erkk?
heh heh heh
;p