Increase Blog Traffic MLM Style

08 February 2011

semalam...aku dok merayau2 lam blog2 org (blogwalking)..then aku pon ternampk la 1 entry nih...cara2 menaikkan trafific blog..yg aku pelik..cara dia stay MLM r plak..
so aku pon cuba..ala..bukan kena bayar pon..x mcm MLM yg btol nih..kena kuar duit..nih just reg jer..

klu korang nk tahu lebih lanjut...Click Sini!
1.korang scroll kebawah smpai jpe kotak nih..

2.selepas korang jpe kotak nih..korang kena klik 1 persatu link lam kotak tuh utk mndapatkan code bg mengisi kotak dibawah ini plak..


3.yg kat nav bar kat atas tuh tertulis code yg perlu dimasukkan..korang masukkan code di kotak bawah nih.


4.seleps itu..korang kena isi la form..yang nih xyah ajar pon xpe..korang sume reti kan?

so selepas itu...korang kena check email utk aktifkan...then,yg lain..pandai2 la korang godek sndiri..klu x wat sendiri..cam ner nk reti..ye tak?hahhaa...

2 Budak Hitam:

perondajaketbiru74 said...

betul ker berkesan sistem ni?

darxniq said...

aku bru jer join...x tau lagi..mnjadi kot...ala..bukan kena bayar pown..:p