Kyêrüll L Frêscð mamat porn star!!

25 March 2011

perghh....title x hengat...hahahhahaa..korang kenal x mamat nih??


(sila klik gmbar nih untuk ke blog dia)

haha...dia nk jadi porn start..eh..star!..hahahaha...sengal weh ko....

demmmm...kate blog aku lucah!!..xpe2...aku prmote ko jadi porn star..wkakakkakakkaa...dah la mamat nih "hensem"...bukan aku kate...skandel2 dia kate...adoii..dah la ramai skandel....sape2 yang nk kenal ngn dia..dinasihatkan jgn la...merana hidup korang...klu ngn aku xpe..aku pencinta wanita..:p
btw aku pggl dia nih mamat cyborg...sbb dia dah separuh jadi robot..ada besi lam kaki dia...

antara koleksi gambar skandel dia..


erkkk..ngn mamat nih pon ko skandel gak??hahaha..mmg porn star sgguh!

hahahhaha....sekian...gosip dari niq afnan..^_^
(gambar2 didalam ini di ambil dari fb mamat ni...pada sesiapa yang tidak suke..gtau..nnti niq remove)

p/s: jom bace entry dari ujang Lelaki Solo Terdesak..  pasal mamat nih gak..hahahaha..

25 Budak Hitam:

KyêrulL said...

MACAM HARAMMMMMMMMMMMMMMMM!!! siot dowh ko.. ggggrrrrrr... siot lah.. aduhhhhh.. HAHAHAHA.. aku xlarat gelak niE.. sesungguhnya ko lagi kejam dari Ujang wei.. serius wa cakap lu.. hahaha

darxniq said...

baik aku larik!!!!!!!!..ahhahaha

~Kirin Selama Perak~ said...

aku tak sangka kau kyerul !
HAHAHAHA

Alia Natasha said...

erkkk ? porn star ,

Syafiq Rosli said...

haha..apehal ade gmbr aku tuh

KyêrulL said...

bako bako bakoooooo!! aku nak bakooo ko niq HAHAHA

Fakhrul1409 said...

HAHHAHA..xpasal Syafiq Rosli jd mangsa! Kah9x....

putERi-kAtEk said...

separuh robot, separuh manusia. separuh raksasa....

MONSTER!!!

KyêrulL said...

HAHAHHAAHAHA! kesian member aku Syafiq.. ko nak geng aku tak.. malam nie bakooo Satria putih HAHAHAHAHA

Sunah Mohammad said...

adehhhhhhhh....-_-"













bagus niq!!! hahahah~

AfiQ said...

TERBAEK!!!! hahahahaha.. gile la! saya dengan ini, menyokong seratus peratus! hahaha

miss'ENH said...

haha...dah bape blog dah asek cite sal kyerull nih..

Fakhrul1409 said...

hahaha...kyerul? jom kte bako..!

KyêrulL said...

Jom kito bakoooooo

Azwa Azee said...

wahahah...

datang dari blog kyerul..

gelak jap baca entry kamu..heheh

solo molo said...

ramainya skandel...

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

haha...bahaya2...kena bendung

Ujang9897 said...

mamat ni gay la..lalalala

fyy mokhtar said...

gay?? gilaaa geli. abg gayy. aww aww. wakakakak

Orang Kampung said...

hahahaaha..
ada2 ja hang ni niq..
haha..

Nurfarahana Abdul Aziz said...

gay ?..owh tidakkkkkk

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

uih! sampai menyumpah2 itu encik pada kamu...
alahai...
ape2 jelah...
hehe...
(n_n)

KyêrulL said...

HAHAHAHAHA.. aku nak gandingkan Ujang dan Niq lah dlm satu entry nanti.. mcm menarik jer dua GAY nie HAHAHAHA tunggulah ko

Yuzwan Alli said...

abapak shial teroknya perangai~

NadiRah said...

hahhaha!! oh,entry ni yang dibenci oleh si kyerull yer..
hahahha!!!