Loading Time Script for blog

10 March 2011

Java script ini menunjukkan time loading blog kita...Amat berguna untuk mengetahui sama ada blog kita berat atau ringan untuk loading ini kerana jika sesebuah blog itu mengambil masa yang agak lama...kemungkinan pembaca akan close blog kita..

Demo
Loading...


Step 1-cari <head> dan pastekan code bawah nih di bawah code <head>



Step 2-copy link bawah nih dan terpulang pada anda nak letak dimana..macam saya letak lam widget kat bawah sekali..


Step 3-paste code bawah nih sebelum </body>


dah siap....pastikan korang backup template korang dulu..dan preview sebelom save...:)

4 Budak Hitam:

Hansyirah Takezur said...

thankies :)

Fakhrul1409 said...

bgus nih...

darxniq said...

@Hansyirah Takezur

welcome sis..:)

darxniq said...

@Fakhrul1409

hahhaa..tu la..aku yer average..klu nuffnanf ngn blogger x wat hal..bawah 5 saat...