Sampai disini..

28 March 2011


 hermmm..tiba2 rase xder mood...entah la..x tahu kenapa....rasa nk stop dari berblog..berfb...sume la...x tau sama ada lepas nih akan join balik atau x..ermmm..tgok keaadaan..

buat mmber2 blogger aku..nih ada sedikit ucapan..

buat jiran.. http://decadeworld.blogspot.com/
-best kenal2 ngn ko...padahal mula2 gado sal blogger otai sombong...blogger newbie disisihkan....tp smpai skrg masih lagi kawan kan bro..hahhahaha...

buat bini2..:p http://surayaartis.blogspot.com/ , http://mizzatendiary.blogspot.com/ , http://aremelyna.blogspot.com/ , http://bubukimochi.blogspot.com/
-thanks sbb sporting..heee...ske kenakan korang...nnti ada masa korang jadi bini niq lagi eh..:p

buat ikan puyu...http://kupukupukecik.blogspot.com/
-thanks sbb jadi idea dalam niq nk update blog niq..hahahhaha..suka2 sbb kamu nih x sombong..

buat katek...http://puteri-katek.blogspot.com/
-huweeeeee...suka betting ngn kamu..sbb sy tahu sy akan selalu menang...:p

buat mokseh..http://www.qasehdalia.com/
-ske paggil owg pokniq..grrrr..tp cam cute jer name tuh..

buat bakal makmertua..http://hasrisa.blogspot.com/
-jgn lupa tau...niq dah booking ain ngn mama..hahahhaha..jgae dia elok2..:)

buat awek nasi kak wok..http://nuruashia.blogspot.com/
-ske eh kenakan niq..grrrrr...smpai ada bukti lagi niq khwin 4..hahhahaha..wekksss..semoga berjaya ambik muet smpai ben 4..bukan ben 10 okeh?

buat porn star...http://kaif-amb.blogspot.com/
-hahaha..gler r..entry gay ko mmg wat aku geram weh..pndai tol ko cari idea..hahahhaa...

buat teman lucah..http://azfar9897.blogspot.com/
-semoga entry lucah ko semakin mendapat smbutan..hahhaha...

buat cik yang ske membulat (cik bulat) http://fairyofmylove.blogspot.com/
-thanks sbb wat doodle untuk niq..hahahha...comel2...

and special buat syed..http://www.syedgraphix.com/
-best kenakan ko..sbb ko orang pertama aku kenakan dgn panggilan geee...geee..geeee...

buat semua blogger..mintak maaf bebanyak andai aku bnyak wat salah ngn korang..wat korang sakit hati..geram..semoga kita berjumpa lagi di lain hari...

p/s: x larat nk tulis semua..so tulis mana yang ingt la eh...yang lain pon niq ttp ingt dan berterima kasih..:)

37 Budak Hitam:

si ngokngek said...

alahai sedih lar pulak...muka dh mcm bersamamu..hehe
napa ek tak mau berblog dh

Miss Ran said...

erk knp lak ni

KyêrulL said...

weiiii!! apahal setiap masalah anda jalan penyelesaian.. jgn lah mcm nie bro.. aduh.. xbest lah mcm niE.. :(

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

aku mana?..tacink la..haha

Sunah Mohammad said...

nape ni niq????

Fakhrul1409 said...

wei...bakpo? huhuhuh...hurmmm :'( aku raso mcm kehilangan kwn wei..hurmm..

the garang said...

oih. ni wasiat ke ape ni?

Cik Leen said...

nak kemana neh...

Cik Leen said...

nak kemana neh...

cik fza said...

:'(

Suraya said...

npe ni???xstory pn kat owg????

putERi-kAtEk said...

pergh ni kalau pakai towel sapu airmata belum tentu cukup...sedih2

sedih!!!!!!!!!! hahaahahaha..

kenapa ni niq, awat nak setop pulak....huhuhuhuhu..teruskan berblog dear...

ramai kita kenal dgn blog, xkn nk tinggal mcm tu aje...rilesk2...cool.... jgn dilayan sgt mood tu....

kalo kamu xde, nk bet ngn sapa lagi... ngn kyerul RAKSASA tu dh bosan laaa....

GENG KALUT kita mcm mana???

y u y u Z u l a i k h a said...

ni tok sah ngade nak berenti dari berbelog naaa! lempang kang!

CikBulat said...

ngadalah ko niq ! hilang kejantanan la cmnie.

EJA said...

napa ni?

aliarosli said...

er,TERkomen lak



alamak,nanti dah takleh jadi silent reader la

waaaaa,tak mo la kawan

best bace blog niq ngan dorang

nanti rindu nak bace cam ne???

tinggal keyrul ngan ujang jelah

AtenAzhar said...

eh eh awakkkk . knape plak nii :( takpayah la stop blogging , stop fb bagaii . sape nk ngade2 ngan owg g pasni? heeee

~...AmALinA....~ said...

nape nih??? hurmmm

aslann said...

woittt..baru nak kenal ngan hg...xbesh ar cmni...sobsob..

athirah said...

hahhahaha... siap bt entry haaa.... aku stop lek je xde org kisah... sedih2.. ;(

~Kirin Selama Perak~ said...

hang pasai pa ni?
hang jgn main gila niq !

KyêrulL said...

TAK IZINKAN KAU PERGI!!

taufiq helios said...

walaupun nama aku xde...tapi aku turut terasa kehilangan ko gak nnti niq! kalu ko rasa itu yang terbaik kami sbg kawan pon sama2 mendoakan ko ye niq! jgn lupe kitorang taw! sesekali jenguk1 la blog kitorang ni...hmm..xsempat nk paksa ko turun next gath SB

Hanim Mahali said...

eh, kenapa nih???

yad'z said...

serius ke ni.... baru nak kenal2.. tak kan nak stop dah... sobs... :'(

Fakhrul1409 said...

sedih..Niq! aku nk ko baca lagi entri aku yang ni..huhuhu

http://decadeworld.blogspot.com/2011/03/hilangnya-seorang-sahabat-niq.html

Bakri Hussin said...

dah follow dah jom follow balik ok

Qutiq Ishanee said...

good luck for whatever decisions u've taken. it may be the best or the worst. but somehow at least u try. its okay, u'll find way soon. insyaAllah,

jaa64 said...

pokniq npe lak ni??

zikeryhassan said...

aku ingat lagi time kena kan syed dgn panggilan gee gee gee tu.


kau kenapa bro?

Orang Kampung said...

biar betul sifu aku ni.?

hari tu aku nk stop dia larang.. ni dia pulak stop..
mcm2 hal..

jgn la stop niq.. hilanglah sumber inspirasi aku ni.. huhu..

n!cK said...

bakpe niq!! bakpe!!

nuruashia said...

adehhh.. pakcik2.. jgn duk kalut nk tade mood laa.. ggt kng.!! jgn ngade ea.. ben 10 pon ta kesah jnji kmu dont stop blogging~

fyy mokhtar said...

propa tol dia neyh :P simbah air sat g :)

Qaseh dalia adelia said...

pokniq nape nak tinggalkan blog ..kalau syg kitorang teruskan lah .. sometimes mood dtg buatkan kite putus asa untuk berblog tapi nnt pasti pokniq rindu ..dop caye sudoh..xyah lah berhenti .. tenangkan hati lapangkan fikiran n then fikir lelok... bukan sng nak senang n bukan susah nak susah .. blog kan permulaan persahabatan kita dalam blog xkan nak putuskan gtu je weh pokniq gom !! sepak kang haaa T_T

l° ~❤Misz Nadea❤~°l said...

la...walaupun nad ni new blogger..tp selalu usha blog2 korang semua... jangan lah stop. :(

hafiz hafizol said...

nIQ nebem.. niq nebem..