Mereka buat aku rasa bersalah..

29 March 2011

hermmm....camat pagi...semalam ada aku post entry sal aku nk berhenti berblog dan berfb...tu dia..sume dok marah2 aku..sampai ada yang wat entry sal aku..ada yang majok..smpai aku lak kena pujuk balik..adehh..mengada tol sorang2...

ape2 pon..jom layan pic status diorang..


ala korang nih...saje wat aku sedih tau..xpe la..aku pergi..tp aku ttp ingt korang...klu ada pape,gath ker..ape ker...roger2 la aku...nnti aku dtg la...mesti korang rindu aku ble lame x dgr cite dari aku kan??..kan??...kan???..heeeeee..(sengih cam kerang busuk)

datangku disambut dengan girang,
pergiku mintak tidak dihalang,
aku cume blogger picisan,
tetapi aku mmpunyai ramai kawan,
tagline aku "mencari sinar pelangi",
semoga kita berjumpa di lain hari..

entry dari diorang..

http://kaif-amb.blogspot.com/2011/03/kenapa-kau-pergi.html
http://decadeworld.blogspot.com/2011/03/hilangnya-seorang-sahabat-niq.html

wasalam..
nurkilan by niq afnan

19 Budak Hitam:

y u y u Z u l a i k h a said...

hahahah... kawan kawan selalu ada di samping~

Qaseh dalia adelia said...

huh

KyêrulL said...

:(
ko ni nak stop jugak ke?? penat aku kasi 1 hari ko fikir.. smpai hati :( habis siapa aku nak ganti untuk Ep2 cerita ko.. sedeyh lah sedeyh lah.. aku xnak ganti orang lain.. aku xnak cerita tu terhenti.. janganlah mcm ni niq!! :( tak kesian ke kat kawan² blog ko, janganlah of FB n BLOG, mereka sayang ko.. aku pun!! fikirlah lagi 1 jam 2 jam 3 jam dan berjam² lagi.. jgn lah buat keputusan yang salah ok!! kawan niq kawan!! kawan tu penting ok!! please fikir yang terbaik ok :( kalau tak memang aku..... hurmmm

Sunah Mohammad said...

lepas ni genti niq buat entri lagi...wekkkkkk! :p

~...AmALinA....~ said...

setuju ngan kak sunah...hihihi niq tak payah la berenti okeh!(kenyit2 mata kt niq)hahahaa

risa said...

propah eh? hehehe takmo2..nanti ai sunyi tau

budak kampung said...

bro..janganla stop..kami blogger bru selalu singgah sini mencari ilmu...jangan la stop...ok...truskan membantu newbie macam aku ni

Finaz Jaafar said...

perlu ke?

Miss Ran said...

bkin sedih aaa...

mencik

aku lak nk ngis ni

solo molo said...

please don't stop the music !!!~
eh silap...
please don't stop blogging...

aliarosli said...

pehhh,penat pujuk, taching, sedih ngan kaw, tetap nak pergi jugak???

tak moh la, ramai support tue
tue baru status fb, lom komen kat blog

tak perlulah benti

gadis oren said...

dak niQ propa je nie . huhuhuhu

Noraien said...

niq,nape nie??alaaa,nie yg xbest..nape nk stop ?dah fkir msak2 ker ?kitorg sume sedih tauuu..fkirla baik2 ea...plzzz !! :(

Orang Kampung said...

membuatkan semua tertunggu tunggu entri dari niq.. haha..

PeNgEmiS dUniA said...

mu benti niq , gua gi baka kete lu nnt ! hahahahaha .

xyahla benti la niq , semua syg ko . kalo aku benti xpela xde org kesah . haha

Ifti Larina said...

alaaa niq ... :((
umm takpe takpe even tak kacip kt SB owg akn ingat jugak niq. take care okes !!

Syafiq Rosli said...

dah2..ko truskn..jgn berhenti

aLieF si Muncung ManiS said...

wei bro...apehal ni bro..jgn ko berhenti wei...ala...kalau bro ada masalah,,ceciter ce ceciter kat kitaorang...kita kan kawan..kami akan sntiasa menolong setakat mana yg mampu..alaaa...relax la der....chill k..

aslann said...

ok aku takpaham..lalalalala..aku tau ko nak teruskan berblogging..yeayy! selamat berkenalan..name saye Aslann As. :'(