SEGMEN : Best Ke Jadi Budak Kampung?

17 March 2011

halo2 kopi o dan milo...mueuehehehhe....haaaaaa...kat sni mesti ramai kan budak yang berasal dari kampung..so ape kata korang join segmen nih..saje nk mengimbau kenangan mase zaman kekampungan dulu..

  • sila letak banner di atas 
  •  Tajuk : [Blog Picisan] : Best Ke Jadi Budak Kampung?
  • Jawab soalan ini..
           1.Adakah anda budak kampung? 

          2.Kampung anda dimana?

          3.Apa yang best tentang kampung anda?

          4.Tempat yang anda selalu lepak (atau tempat bermain) di kampung?

          5.Permainan kampung yang pernah anda main?

sertakan pic permainkan yang korang main..
tag lah seberapa banyak member anda untuk join segmen ini..
sila pastekan url jawapan anda di ruangan komen ini..terima kasihhhhh!!!....

3 Budak Hitam:

sha said...

singgah sini..

Nak masuk segmen best ke jadi budak kg, boleh lg tak?

Ini linknya:
http://sha-myheart.blogspot.com/2011/03/blog-picisan-best-ke-jadi-budak-kampung.html.

Terima kasih.

whitelover said...

http://ams-whitelover.blogspot.com/2011/03/blog-picisan-best-ke-jadi-budak-kampung.html

mimimemo said...

saya budak kampung join segmen ni

http://izzatizakry.blogspot.com/2011/03/blog-picisan-best-ke-jadi-budak-kampung.html