Aku Dapat 1000..!!!...what the??

22 April 2011

wow!!!...1K...gler r...banyak tuh..ingt sket ker..kalau duit..perghhh..leh beli levi's 501..hahahaha..aku mmg minat 501 jer dari dulu...

nak tau aku dpt ape??...meh tgok nih..

perghhh..dah 1K follower dah...sebelom nih baru 987 tp aku terkejot..x smpai 12 jam.. dah smpai 1000 + 20 = 1020...hahaha..gler r...1 hari leh dpt lam 30 follower....^_^

tp apekan daya...follower yang ker 1000 x letak link blog dia..haaaa..kan dah rugi...sbb niq ada mention sebelum nih..sape2 follower yang ker 1K akan dpt hadiah..

jadi terpaksa la foward kepada follower yang ker 1001 iaitu..

Nur Shafi Dani dan nih link blog dia..http://nurshafidani.blogspot.com/
tahniah niq ucapkan...


Memandangkan kamu baru lagi dalam dunia blog..so sini niq beri 3 pilihan..

1-hosting dan domain (lifetime) untuk 1 tahun bernilai rm75 space 1GB, Bandwith 50GB..

2-domain untuk 1 thun bernilai rm30

3-duit cash sebanyak rm30

weeeee..cepat pilih nak yang mane....nnti gtau niq kat fb yer awak...

p/s : haaaaaa..kan dah rugi..sape suh x letak link kat profile blogger..kuang..kuang..kuang..ahhahahha

13 Budak Hitam:

xcyber said...

apakan daya!!
ahah x bgtau awal2

Fakhrul1409 said...

gler r!!! untungggggg laaaa....

~...AmALinA....~ said...

waaaaaaaaaaa nak jugakkkkk

Noraien said...

uish,best giler..jelesssss..untung laaaaa...

congrats ea nik..dah 1001 tue follower.. :)

Tuan Muda Naim said...

baik ambik yg 1st..bleh keringkan wallet..

Izamir Ridzwan said...

nk no 1 boleh yunk??

SyedGraphiX said...

org glemer . camne plak..

aliarosli said...

gile untung die
kalaw aku pilih mahal sikit
75hinggit

waaaaaaaaaaa,nyesal tak unfollow
waaaaaaaaaaaaaaa,nak jugak!

tunggu dak ujang punye je
harap-harap dapat name aku

myss fana said...

tahniah abg muncet!

aliarosli said...

gile untung die
kalaw aku pilih mahal sikit
75hinggit

waaaaaaaaaaa,nyesal tak unfollow
waaaaaaaaaaaaaaa,nak jugak!

tunggu dak ujang punye je
harap-harap dapat name aku

mahirahnazlim said...

giler untunglaaaaa yg dpt tuh :) btw niqmuncet congrats followers dah riban

Syafiq Salim said...

yg ke seribu tu xder blog... camne nak letak link... hadoi !! tgk gmbr pun just tanda soal... meant just ade google account.... begitulah flashback sy.. mauahaha

darxniq said...

Syafiq Salim
lagi parah kalau cam tuh..ahahahhaa..mmg rugi la..