Aku Sahut Cabaran Ady Budika!

09 April 2011



memandangkan bakal abang ipar aku (eh..abg ipar..hahaha..) wat cabaran untuk mengepost traffic pada minggu lepas..so aku pon post la..hahaha...tp aku tau..aku xleh lawan bro ady...dia otai...name pon abg kan??..:p

so inilah traffic aku pada minggu lepas..jgn kutuk tau...:)


aku bersyukur dan berterima kasih pada pembaca dan follower aku sbb sudi bace blog yang x seberapa nih..:)

p/s: eh..jiran aku pon join jgak??..hahahhaa..

coretan niq : blog ini akan bertukar name kepada name [blog budak muncet]...minah gebu nih la yang ngade panggl niq budak muncet..grrrrr...

coretan niq 2 : bukan untuk menunjuk2...tp untuk pemangkin semangat...mungkin mnggu nih kita tahap 500UV....mggu depan kita naikkan 550UV...mnggu depan 1 lagi naikkan 600UV..x salah kan??..
sama2 bersaing dengan blogger lain secara sehat...:)

15 Budak Hitam:

Orang Kampung said...

yg pasti aku x leh lwn hang lgi.. huhu..

AdyBudika said...

wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwww..dasat!!!!

Fakhrul1409 said...

Hahahahah...terbaik bro! jiran sme jiran berganding bahu wei! :D

~...AmALinA....~ said...

perghhh byk nye trafik..mintak sikitttt.. eh pesal minah muncet lak..sy xbersalah ye dak muncetttt

Nour Akmal said...

sy pun tak leh lawan jugak blog niq...traffic ciput..huhuhu...

aliarosli said...

oh no,seratus pon tak sampai

memang tak leh lawan la

jauh lagi

aDisH.sHidA said...

dia bukan minah muncet tp minah comey

SyedGraphiX said...

pehhh....traffic tinggi dari aku -.-

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

dah mantap tu bro...header tu mantap gak!..haha

Sunah Mohammad said...

fuhhhhhhhhh! konsisten!

gadis kepastian said...

jeles terus..haha

yna fazlyna said...

wah...berganda2 dari blog yna.

http://ceritacintayna.blogspot.com/2011/04/bersediakah-kamu-untuk-menjadi-seoran.html

YANA YONET said...

pergh!!!!! :)

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

dah ada orang yang singgah pun dah boleh tersenyum...
anyway... trafik tu dikira macam mana????
OE tak pernah nak faham benda-benda macam nie...
hehe....
(n_n)

Adahunny said...

ado lagi demo deh...ingat iley pah mano doh...anyway tq following..blog lamo pah mano doh?