Alasan2 perempuan bila nak break-up!

10 April 2011


hah!!..tajuk xleh blah..hahhahaha...kompem aku kena dengan blogger perempuan jap ag..sedap2 hati jer nak post alasan mereka bila nak putus atau break-up..kompem mereka xleh nak wat point nanti..hahahhahaa..jahat gler aku.....



1.Fokus kepada study
-haiii....brape ramai sangat la nak fokus...orang lain pon boleh jer bercinta dalam masa belajar siap sampai jinjang pelamin lagi..yang penting pengurusan masa...jgn dok layan bf 24 jam..kompem la x terbuat keje ngn study...

2.Percaya yang masing2 jodoh sudah ditentukan
-adehh..nih lagi...kalau macam tuh...abis la...sume x berkapel..klu asyik kena menunggu jer...usaha xder pon x jadi gak..

3.Dia x cukup baik untuk sy
-hahhahhaa....masa mula2 kapel..ok plak..kate..xpe..terima seadanya...tp ble nk putus..macam2 alasan kuar..

4.Ada perempuan lain yang lagi baik dari sy
-wahhh..ayat nih memang power...keh..keh..keh...

5.Saye ade balak lain yang jauh lagi kaya dari awk,awk miskin
-perghhh...sentap tol bila kena yang nih..mau ada yang bunuh diri klu kena cam nih....hahhaha..


coretan niq : erkkk..x perasan dah kul 5..hahahhaa..jom balik keje....:)

17 Budak Hitam:

AdyBudika said...

family saya tak izinkan..saya lebih c omel dari awak~~~

darxniq said...

AdyBudika
siot jer ko..hahahhaha

strawberrycincau said...

err.. kelima-lima alasan nih boleh divice versa.. laki pon ade bagi alasan camni bile nk clash...=.=

aNiss :):) said...

hahaha =)betul kott! paling tak boleh blah, ada jugak yg buat pengakuan cam nie...

maaf, sy suka kawan sejenis sy.. ngee =)

Fakhrul1409 said...

haahha...lecutere nk bercinta ngn student leh x? :P comel itu cntek..hahah

Nordin said...

Kahkahkah! Komen AdyBudika buat aku gelak guling guling atas katil. Hahahah! Adeh...XD

Syafiq Rosli said...

haha..mcm2 dah..

Jebat Malaya said...

Memang betul pun...

i l y l i n said...

auuu.. tidak penah break tetapi dibreak kan ade lah.. hooo.. ayat semua ni ta penah gune tapi digune oleh lelaki tu

~...AmALinA....~ said...

hahahaha biasala bila dah tamo tuh mcm2 alasan la kuar...rasanya laki pon ada jugak yg camtu..=p

tetiba suka ayt last abg ady tu.. sy comel dari awk...hak3

shafida said...

sokong ilylin..

ade jugak lelaki yg gunekan ayat ni sume.. dan ade jugak perempuan yg x penah gune alasan diatas..


:D

farhah dzarif said...

HAHAA, alasan ni lelaki pon guna jugak lahh :P

eton said...

aku x terima alasan tu.. kakaka.. sbb selalu laki tinggalkan aku... hahaha

Fakhrul1409 said...

lalallaa..bila perempuan2 berbicara..hahaha..betol2..sume same je.baik laki..baik perempuan..hahaha..sng2 kawen je terus..abih citer

KyêrulL said...

LOL! nice

SyedGraphiX said...

sy lagi muncet dari awk XD

Republic Aku said...

muka awak tak hensem macam shahruk khan....