Alhamdulillah..900 suda...

17 April 2011


Alhamdulillah..syukur ke hadrat ilahi kerana dipanjangkan lagi usia kita dan bertemu lagi kita pada entry yang seterusnya....semoga kamu semua berada di bawah rahmat-Nya...

sudahkah anda mengerjakan solat magrib??....kalau sudah..alhamdulillah....sebelom masuk ke tajuk...meh kita tgok keajaiban solat magrib..


"Selepas itu Rasullullah saw membaca ayat yang bermaksud, Jagalah waktu-waktu shalat terutama sekali solat yang pertengahan. Solat Maghrib itu adalah saat di mana taubat Nabi Adam a.s. diterima. Seorang mukmin yang ikhlas mengerjakan solat Maghrib kemudian meminta sesuatu daripada Allah, maka Allah akan perkenankan."

 siapakah follower yang ker 900....ermm....meh kita tgok profile dia..

"ALFI cuma seorang hamba yg mengharapkan redha Tuhannya, mendamba hasanah & sakinah dlm kehidupanya di dunia & akhirat.." Muslim sepenuh masa...(^_^)

merupakan seorang penuntut di Pusat Asasi, Universiti Islam Antarabangsa Malaysia, (kampus Petaling Jaya) dalam bidang ICT.. Pelajar sesi 09/10..

terima kasih kerana mengikuti blog usang ini..semoga sedikit sebanyak blog ini dapat memberi manfaat untuk saudara....

p/s : cantik header dia...blog dia penuh dengan maklumat ilmiah..so x salah kalau korang masuk blog dia..sila klik header dia di atas itu untuk ke blog dia..

p/s/s : tadi terjalan2 dalam blog tunang ujang..demmm..header dia..mmg wat aku jeles...


8 Budak Hitam:

Fyqa said...

wahhh. untungla.. :)

nelly said...

tahnih ! ! !
hehe .header comel la tu !
so sweet ! !
jeles tetiba

KyêrulL said...

Tan Ni Ah

www.kayif.com

jemputlah singgah abg otai HAHAHAHA

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

CANTIK KE HEADER TU..HEHE..KEMBANG JAP..SY HADIAHKAN UNTUK TANA TU..SEBAB DORANG NK KAWEN..
http://ctliyana86.blogspot.com/2011/03/life-101-berwajah-baru_25.html

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

oho... sudah begitu banyak...
tak nampak usang pun blog ini...
hehe...
tahniah...
(n_n)

Izamir Ridzwan said...

tahniahhh

aliarosli said...

uhhhhhhhhh, otaiiiiiii

tahniah

risa said...

tahniah muncitttt...banje arrr