Selamat Tinggal!

17 April 2011



hermm....kali nih entry personal sket..kira macam luahan perasaan la kot..hahahha...

pada mulanya aku ada kenal ngn gadis nih...dia gadis blogger gak...tp aku dah x ingt macam mane aku kenal dia...mybe dalam Sahabat Blogger kot..

so bermula la perkenalan aku ngan dia..ermm..mula2 kawan bse..lame2 aihhh...aku dah mula rindu kat dia...errrr.... adakah ini cinta??...(smbil nyanyi lagu Akim AF7 - Inikah Cinta)...

mula2 aku x gtau dia pon yang aku mula rindukan dia...ermm..sbb aku rasa mungkin dia anggap aku kawan..
tp ble aku ada update 1 entry...dia mesej aku...dia kate dia jeles..erkk!!...abislah aku..hahaha...dia dah la manja...tp degil..ish...ssah jgak kot nk pujuk dia...sedangkan suh dia makan ubat pon dia xmo..

nak dijadikan cerita..hari tuh dia ada gtau aku yang bf dia x layan dia...ermmm..aku terkejut..aku ingtkan dia single..tp dia dah berpunyer..aku pujuk gak dia..kate sabar la..bf awak bz kot..padahal lam hati aku sedih teramat..

dan selepas itu kiteorang mula gado..ermm...aku saje cari alasan supaya asyik gadoh ngn dia...sbb aku tau..aku x patot sukakan awek orang..tak baik musnahkan mahligai yang mereka bina...kan2??..aku patot pergi dari hidup dia....tp bila aku cakap jer aku nak pergi dari dia...mula dia melenting..wat ayat2 majok..aku dah la xleh tgok awek majok nih..lagi2 awek yang aku syg...kompem aku cair...(aku kan pencinta wanita..dalam hati ada taman beb...siap ada pasangan kapel berkejaran di taman aku nih..ahhahaha..)

nak x nak..aku terpaksa...so pada entry nih aku dah wat dia nangis lagi..aku x tau nape dia ngis...dia kate aku kejam...ye..mmg aku kejam..sbb aku sukakan yang bukan milik aku....bukan aku sengaja buat dia menangis..tp aku terpaksa demi kebaikan awak dan sy...

setelah 2 hari tidak berhubung..aku tgok dia sekarang pon dah ok sket...dulu dia sorok pic bf dia..sbb nak jge hati aku..tp sekarang dia dah tunjukkan pic bf dia..bgoslah..semoga korang berbahagia...ermmm...jgn risau pasal aku..sbb aku kan lelaki..kena tabah..jgn mudah putus asa....semoga aku bertemu tulang rusuk kiri ku yang hilang....


coretan niq : huh!....tamat cerita....nih kalau geng2 6 jahanam bace..mmpos aku kena bahan..baik aku nyorok dulu..

17 Budak Hitam:

forever love said...

memang kita taknak pape jadi kat hubungan die kan...

tapi apa salahnya jika kita cuba.. mungkin bukan sebab pokniq die ngn bf die ada prob.. mungkin sebab lain...

darxniq said...

forever love
bukan macam tuh atiq...cume niq salah sbb sygkan awek orang..huk..huk..

mmg x ptot!

aslann said...

lelaki dgn lelaki mane leh bercinta!! Grr..bagusla ko tinggalkan..biarkan die ngan bf die....eh..?

Fakhrul1409 said...

ehem2....xajok aku sekali ker bro?

darxniq said...

aslann & Fakhrul1409
mai dah geng2 poyo nih..ahhahahhaa..mati la aku....

h a w i e y ♥ :) said...

:'(
( pura-pura sedih wooo. T.T )

AdyBudika said...

owhh..ni la pic ko???

shafinaz (: said...

Atototo , siannya . Takpee , bnyak lagi org nak kat awk tewwww , ahah :)

mahirahnazlim said...

niq muncet jgn nangis tau ! awk kan kuat HEHE :) mne tau esok lusa mmg jodoh ngn dia tak ke mana tuh . i know how its feel .

Faez Rusni said...

tabik spring la kt bro..suspect2.. xrmi owng ley wat gtu taw...

Insyaallah..ad jodoh jumpela 2...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

as salam...selalunyer LM cuma skedeng jek entri anda..tp entri kali nih buat hati LM tersentuh.sabar dan tabahkan hati ye...moga anda temui cinta sejati...

aliarosli said...

opssssssssss, sorry no komen

tapi nak komen gak

nuruashia said...

baru awek orng bukan bini org lagi laa niq..
so??
chaiyok3..!! ahahhaha

tiQz said...

walaweyh... so sweet!

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

adakah ini kisah benar????
ish ish ish...
sedih sungguh...

risa said...

emmmm...camne nak nasihat eh
kalau nak biarlah cinta datang sendiri ye sayammm...tkmo paksa2 tau..biasa kalau betul2 cinta tu feel dia memang lain..satu hari nanti mesti niq akan rasa:)

Taylormade said...

http://sangcheo10.blogspot.com/
singgah, tengs