Entry Yang Ke 500 Untuk Cikgu Cinta.!

23 April 2011


selamat pagi sume..hari nih saya...eh..skema r plak..hahhaa..xpe la..sekali sekala skema...nak kenalkan cikgu kita nih...wahhh....cikgu cinta tuh....

dulu name dia zue cancer..tp sebab dia mengatal sket...bukan tuan dia gatal..tp tangan dia..hahahhaa...dok p godek2 tukar link blog...smpai link blog lame dia dah xleh pakai..so dia wat keputusan untuk buat blog baru...padan muka awak..ahhahahhadulu dia ada gtau nak jadi cikgu..tp x kesampaian..so terpaksa la jadi cikgu cinta dalam blog..ahhahha..

pada sesiapa yang ada masalah cinta,boleh la pergi berdating ngn dia..ehh...bertanyakan masalah kat dia...nnti dia akan jawab...jgn p jumpa doktor la..sbb doktor cinta biasanya bagi ubat..p la jumpa cikgu nih..sbb dia akan bagi kata2 semangat..nasihat berguna...ececec...semangat tol aku bodek dia..hahaha..ada pape ker??.:p

dah2..mengarot tol aku nih..hahahhaa..ape2 pon..jom tgok biodata dia...mane la tau kan..kot2 korang berkenan ker...leh la suh parents masuk meminang...hahaha...budak baik nih...siyes aku kate..:)

Nama : Siti Zubaidah
Umur : 21 Tahun
Asal : Planet Bumi (dia yang kate)
Status : bakal bertunang dengan mamat nih (melepas la korang..hahahha..)

p/s : blog dia mmg best...sesuai la untuk pasangan bercinta nih...hahahha..jom la jenguk2 yer...follow pon boleh...bagi la suport kat budak yang gatal tangan tukar link blog..ahahhaha...

mekasih sudi bace..^_^

9 Budak Hitam:

Oopss..Cikgu Cinta said...

wow!!!terbaik..i like !!ape kate letak header lame sebab ni bukan muke saye :P.tipah tertipu mak

darxniq said...

Oopss..Cikgu Cinta
header lame yang mane??jhahahhaa....

eqbalzack said...

perghhh...sgt cun!

darxniq said...

eqbalzack
errr..err..bro eqbal komen..

wahhhh..pengsan!!..

Sunah Mohammad said...

ahahaha~ kemain ang! bertunang dengan ang eh??

nurain said...

wah..chenta oh chenta.penuh ceria...lalalal

Oopss..Cikgu Cinta said...

wah!!! nak pengsan gak bro eqbal komen huhu

man said...

bagus nie... boleh tambah ilmu cinta.

Black_roses92 said...

if kat komen ni ada like macam fb, saya mau LIKE byk2.. hehe..