Fatin Liyana Komen Blog Aku! / Biodata Fatin Liyana

15 April 2011






fuhhh....fuhhhh...oksigen!!....oksigen!!!....bomba..bomba.....eh..ambulan..ambulan...nak oksigen!!...aku semput...!!...arghhhhh...hahahhaha...gler weh....Fatin Liyana meh komen blog aku....mau aku pengsan 20 hari!!..ahhahahahha...gila2..ini keje gila....aku dah x tau nk wat per..nk wat doa selamat..kompem orang kate gedix gler...muhahahhahaha..

aku ada la wat entry hari tuh...errrr...errr...tp x sangka tuan punyer body meh datang blog buruk ini..smpai tinggalakn komen..aku ingt fake Fatin Liyana....tp sekali btol dia..hahahhaa..pengsan* lagik 20 jam...muhehhehehhehe...

ape2 pon jom kita layan Biodata Fatin Liyan dulu..


Nama : Fatin Liyana

Jantina : Perempuan (dah name pon Fatin Liyana)

Umur : 22 tahun

Asal : Seremban

Tarikh Lahir : 12 Jun 1989

Lokasi Sekarang : Bandung : 3rd year medical student of Universitas Padjadjaran Bandung, West Java, Indonesia.

Berbintang :  Gemini

Interest :  Money, Travel, Ryan Higa, Jay Chou, ST12,Photoshoot,Fashion,Medical & her Blog!

Status : In Relationship dengan Dia (demmm!!,...wat aku jeles jer...)

ok...sudah pasal dia punyer biodata....ehh!!!..ada 1 entry gak...entry panas nih...ada orang kate Fatin Liyana Gedik..hahahha..gler r...memang nak cari nahas nih!!..nak tahu ape blogger tuh kate??...jom kita tekan link bawah nih...aku pon memang nak marah dah nih!!...grrrrrrrrrrrr...



25 Budak Hitam:

Blogger Informasi© said...

l0l.
obses cuz artis popular blogger dtg melawat blog anda ea.
klu sy pn mst akn obses mcm anda.
anyway, thx for sharing^^

Orang Kampung said...

haha.. hng pun dh femes niq..
comel toi.. hehe

Muhsin Aminudin said...

jgn sakit jantung dahla

i l y l i n said...

gila...jeles siot tgk muka dia..CUN giler beb..haishh..

Fatin Liyana said...

Saya tak gedik la..,

tak caya tanya member awk Ujang9897 tu.., saya pernah jmpa dia =)

risa said...

macam tak heran je ..hehehe

Amiera Hilton said...

ni nak jeles ni. hikhik >.<

Fakhrul1409 said...

erk!! woit! aku jeles la jiran! hahahaah,,pe2 pon tahnia bro... :D Fatin liyana, bila nk lawat & komen kt blog sy..;) (gler paksa wei..) hahahaha..

Ila said...

mesti tak tidur malam lah ni...hehe

mynameismy said...

wah! suke la hang! ;P

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

OK
dua2 gedix!(hahaha)
gegurau je.
fyi, budak medic/doktor yg cun2 mesti dah ade yg kebas dulu....laju je
hahaha
(damn..lawa siot Liyana neh)

aCap
ke blogku, entry terbaru: apa itu Jam Populasi?

Syafiq Rosli said...

haha..kuat promot..:)

Chybee said...

Jeles sejeles2 nya. nak gak fatin liyana komen blog chybee :D

Izamir Ridzwan said...

sapa FL?? ahahahah jeles aku

KyêrulL said...

HAHAHAHAHAHAHAHA!! xboleh jadi budak muncet niE..demm!! HAHAHAHAHAHA.. aku bengang aku bengang!!

Fatin Liyana jom melawat sy HAHA

KyêrulL said...

AKu menci aku menci!!

nurayunni said...

lepas nie kompem hot blog nie...

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

dia dah third year medical pun masih sempat lagi berjalan2, berphotoshot2...
bestlah dia nie... pandai bahagi masa...
(n_n)

SuhaimiKassim@teruna9752 said...

bertuahnye badan tuan blog ni...

KyêrulL said...

Oh Fatin Liyana.. andai kau jadi milikku akan ku hargai mu akan ku simpanmu didalam hatiku.. HAHAHAHA

KyêrulL said...

Oh Fatin Liyana, tengoklah si NiQ Afnan Ni, cuba memporak perandakan hubungan kita berdua, sedangkan dia tak tahu yang kita sudah lama berkenalan, kita bagai bulan dan bintang sentiasa menyinari malam² kita, sentiasa menemani antara satu dengan yang lain, Andai takdir kita dipertemukan lagi(pernah ke jumpa) ok sambung! andai kita dipertemukan lagi akan ku nyanyikan lagu untuk dirimu nukilan dariku. oh Fatin Liyana, biarkan NiQ Afnan berbicara kosong tentang kita, abaikan cerita dia, tetaplah denganku. :) HAHA

Isteri @ Ibu Cute said...

Hai! Siapa Fatin Liyana Tu...artis ke?Akak tak pernah tengok pun...dalam tv...

Tapi orangnya memang cun!!!!

sOaL hATi said...

huuuu................... nak jeles leh tak???

shekyn chipsmore said...

iler hot!!love FL..cun pandai cute sweet my ikon:)

KyêrulL said...

lalalalalalala ;D fatin liyana oh fatin liyana HAHA