HAHAHAHHAHA..aku nak gelak jer!!

28 April 2011

hahahhahaha..aku dah x tau nk kate ape…mmg tergelak aku….kecian kat korang kena tipu sbb aku kate nk tutup blog kat entry INI..ahhahahah…xder la..aku nk p bercuti sebenarnya….kat PULAU REDANG…nak lepaskan penat kerja…tension kepala otak dok pk pasal nk update blog..so kat sane..leh la aku rehatkan minda…sambil mencari idea2 baru untuk isi kandungan blog aku nnti….

ape-ape hal pon..jom layan pic nih..hahahhaha..aku nk p DIVING!!..yearghhhh…
image
image
image
image

so dengan ini sy nk mengisytiharkan bahawa blog ini akan bercuti selama 3 hari..weeeeeeeeeee..bestnyer bercuti!!!…Smile with tongue out

19 Budak Hitam:

HeziqaMushadadLee said...

haha!kelaka kan abang?grrrrr,nak nanges jugakk!tak kire!pujuk balek!huh!

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah... best nye bercuti ke pualau.. aku pernah g pulau langkawi jerk.. :(

KyêrulL said...

aku bako jugak ko niq.. siot betul HAHAHAHA

Fakhrul1409 said...

mengom wei!

Halimatun Sa'adiah said...

waa....bestnye g pulau redang..
manyak chantek...tingin nk ke sne....

Sunah Mohammad said...

ngek la dak muncet!

selamat bercuti!!!

ANIS DIYANA said...

argghhhh...
smpai aty...

KyêrulL said...

Alamak top pengomen aku dah jatuh lah niQ.. hadoooiiii naik naik...

mynameismy said...

boleh diving ke? nnti tenggelam perut muncit xleh timbul plak..;D

nurayunni said...

bestnye bercuti..ambik pakej ape nie?

Fakhrul1409 said...

aku lak top pengomen! hahahaa..yah! pdn mke kyerul..hahaha

aliarosli said...

kyerull, aku punye pon lagi jatuh gak

lagi jauh

grrrrrrrrrr, sape punye keje nie?

sweet stalker said...

pulau redang mmg best. mase diving kat situ, mata tu rasa tak nak berekdip lansg.. sumpah cantik! huuu

CikBulat said...

awak, untungnya awak dapat pergi tempat idaman saya. T__T seronok2lah ye. (jeles sesangat)

kucarkacir said...

bestnyeeeeee >,<

doubterdramaqueen said...

welcome to trg..haha..mlm nim sye lak off pegy langkawi..wakaka

aizamia3 said...

si muncet ni nak g bercuti tak cakap.. kalau tak boleh gak aku apply cuti.. ikut angkut semua askar2 kat umah tu.. ;)

xcyber said...

cantik pic dalam post ko nih
haha terbaik!!!

AtenAzhar said...

tak penah pegi pulau redang =(