Tanpa Mereka, Siapalah Aku?

28 April 2011

image
Selamat pagi..ehem…Smile ape khabar sume…hehehhee…demmm..cam baik la plak aku tnyer khabar korang..muhahahahhaa….xder la kan..asyik dok kutuk jer..dok kenakan korang..ada baiknya aku puji sekali sekala…tnyer khabar korang..baik x aku??..hahahahahha…Smile with tongue out

FRIENDSHIP (PERSAHABATAN)
korang tau ape maksud persahabatan?
Dalam dunia ini kita tidak punya sesiapa,Kecuali diri sendiri…..Tetapi…Dalam kita bersendirian,kita beruntung kerana….Mempunyai seorang sahabat yang memahami kita.Sebagaimana kita mengharapakan keiklasan dan kejujuran,Seorang sahabat,begitulah juga dia.Tetapi kita sering terlupa akan hal itu..
walaupun korang sume sahabat dalam alam maya…dan aku x pernah lagi jumpa korang..tp aku berterima kasih kepada korang sume..tanpa korang siapalah aku…kejayaan aku tidak bermakna tanpa korang…korang la pemangkin semangat aku untuk aku berjaya sampai ke tahap sekarang..korang memang baik ngn aku…walaupon aku asyik kenakan korang..tp korang wat x tau jer…huk..huk….

DISEBALIK KEJAYAAN AKU
Syed Hakim
dan ramai lagi…..sbb aku x larat nk masukkan sume..hahahha..ramai kot….

so dengan rasminya..aku closed blog ini mulai sekarang!!…nanti aku up entry kenapa aku closed blog aku….mekasih yer kawan2…krn sudi menjadi sahabat dalam kehidupan maya aku..semoga persahabtan ini tidak terputus sampai bila2….kenang daku dalam doamu…ceeewaaaaahhh!!..hahahhaha…

akhir kalam dari saya..nik ahmad afnan…memohon maaf secara terbuka kepada semua sahabat2 saya diatas ketidak sopanan saya berkata2 dengan korang semua…membuat korang terluka..terasa sampai ada yang merajuk dengan saya…ampun dan maaf dipinta….selamat hari raya….duit raya nanti aku post yer..hahahhahaa..Smile with tongue out

diakhiri dengan serangkap pantun..
kalau ada sumur di ladang,
boleh kita menumpang mandi,
kalau ada yg umur panjang,
boleh la aku kenakan korang lagi..

wasalam!

24 Budak Hitam:

aliarosli said...

nak tutup gak? grrrrrrrrrrrr, toksah ler

nuruashia said...

aiyaakkk..da termasuk dlm list jugak ekk sy ni? ngeh3~
TQ2 niq ahmad afnan ehhehe :P jom balek kampung hahahah

SyedGraphiX said...

ouch! sedeyhh nya
XD

aslann said...

nape nk closed ni? waaaa...aku xbagi pun banner iklan utk blog aku..sobsobb...

Ieka Luvika said...

wuhuu...entry kesedihan T_T

awat close blog? darxniq nak kawen ye? wuhuuu boleh ke ckp ini?

Miss Ran said...

erm nak ttp lagi ke niq

erm janganla jauh hati
teruskn berblogging

jangan gedik nk ttp blog

HeziqaMushadadLee said...

closed blog??are that means that this blog will b close for real???
abang!janganlah bagi adek sedih pepagi nii,=((

risa said...

apesal nama ai takde? hehehe
awat ni cekk??? ngape aihhhh
takmo lah sedih2..meh citer meh

Izamir Ridzwan said...

niq, aku pon akn ikut jjak langkah ko malam ni

Izamir Ridzwan said...

hahah suka sgt kenaakan org kn... tggu ko

Fakhrul1409 said...

arghhhhhhhhhhhhhhh!!!!! ko wt hal lagi!!! grrrrrrrrr....xyh la ttup...huhuhu

Sunah Mohammad said...

nak tutup lagi ke???? ggrrrrrrrr!

KyêrulL said...

touching.. tapi ko nak buat kisah lama plak.. gggrrrrrrr.. jgnlah nak tutup blog sepuk kang.. aku xde bahan nanti.. huwaaa xmo lah xmo lah.. ko lah satu2nya kawan yg byk membantu aku masa susah.. jgn buat aku mcm niE nik.. :(

yna fazlyna said...

toksah lah nak mengada2 nak tutup blog ni...

... said...

as salam..
tutup?

>__<

dah buka balik nanti jangan lupa roger2

0_0

Ila said...

aik,semua orang nak close blog sekarang
Jom BacaKFC Chicken Chop

MaiRa QuEeN said...

fakhrul npe kau nk tutup lak??huish..jgan la..

Si GaJus!!! said...

salam perkenalan.. :-)

ak br nk kenal.. adeh!!!

ANIS DIYANA said...

NAPE NK BUANG???
jgn la...
truskn berblogging...

~Kirin Selama Perak~ said...

sedihnya...sebab takda nama aku.
kekeke~

~...AmALinA....~ said...

hoh?? dah nape pulakkk nak tutup nye...

aizamia3 said...

nak tutup.. kihkihkih..
sebab tu aku tunggu entry seterusnya.. so kira aku takde feel macam korangler sebab aku baru komen la ni..

nurul diana said...

knpe nak tutup ??? alololo :(

AtenAzhar said...

alamakk , owg terlambat baca post ni eh? huuu . nasib baik awk tak tutup blog :) owg tetap kisah wlupun awk takde kat frendlist fb owg lagi dah -.-