wahhh..perempuan lagi follower bertuah aku!

27 April 2011

ehem2..hahahhaha…adoiii…siyes aku pelik..nape asyik ppuan jer yang betuah dalam menjadi follower aku..hahahhaha..yang sebelom nih follower yang ker 1000 pon ppuan gakk…nih yang ker 1111 pon perempuan gak…erkk..adehhhh…

 

takkan la sbb muka aku hensem cam Farid Kamil…erkk..gler perasan..hahahhaa..dah2..mls dah nk melalut…jom kita tgok sape follower yang ker 1111 ini..wahh..no cantik tuh..

 

1111

 

ermmm..sape eh..sape eh…hahhaha…awek cun tuh tau…tp nk wat cam ner….mamat selekeh nih ngorat dulu..demm!!!..sakit hati aku!!…aku mls nk review..sbb..sbb..korang kena p sendiri blog dia..hahahha..best tau…siap dia ada cite pasal mamat selekeh tuh..demmm!!!…nak tau sape awek nih..jom p SINI

9 Budak Hitam:

Najwaa Malikk said...

yeayy ! wawa first komen ! err , jelesss . =.='' tahniah nanaroziana . =)

aliarosli said...

hahhahahha, untung le dia

www.fierapirot.bolgspot.com said...

tau dah sape...dah bace dah entry die pasal mamat selekeh tu..huhuhu...tahniah kerana bertuah ramai peminat gurlz...hohoho.=)

~...AmALinA....~ said...

untung laaaaa

Orang Kampung said...

hahaha..

lady nana said...

bukan main mamat selekeh lag.. HAHA!

btw tengs.. :))

SM Banjamin said...

hmm... ni yg jeles ni...

HeziqaMushadadLee said...

haha!

KyêrulL said...

AKu dah naik niE.. esok kat TOP balik WAHAHAHA