Header baru lagik!!...yeah!!..yeah!!...

25 April 2011

selamat pagi...semalam blog ini tidak berupdate....1 entry jer semalam...entah la..semalam mood x brape ada...mane entah p pakcik mood nih....puas dok cari..x jumpa2....

tapi hari nih...hahahhaa..pakcik mood datang balik...rupa2nya dia p korea...hampeh tol..jauh bebenor dia p...
btw...bgon pagi2 tadi...tgok inbox fb..wahhh..ada mesej..muhahahhaha...ada orang buatkan header flash untuk aku....ehhh..bukan free ok...bayar...mane la ada benda free...


so jom tgok header baru aku www.darxniq.com



header dari jiran aku www.akufakhrul.com



header dari admin sahabat blogger www.thegarang.blogspot.com



header kami bertiga telah didesign oleh www.fahmimahat.blogspot.com..so sape yang nak header flash..boleh la p kat blog dia...harga dia murah jer...


yang nih plak dari musuh ketat aku...robocop besi www.kayif.com



header dia x tau la sape yang buat..ahahhahahhaa...


btw ada lagi header lain..kalau nak tahu sape buat..korang tnyer la mereka sendiri yerk..hahhahaa..

header dari nyah kupu-kupu www.kupukupukecik.blogspot.com


header dari cik epal yang bakal nak jadi cik tembikai sbb selalu menternak lemak www.cikepal06.blogspot.com


hahahhaha..jgn jeles yer!!..muhahahahhahahahahhahahahhahahaha.....

16 Budak Hitam:

::Mastura Zakaria:: said...

comey.....

aliarosli said...

peh, nak gak!

bayarkan!

Nurul syahirah (-_-) said...

terbaikkk!!!!!!!!!!! cantek header

aslann said...

aku paling suka header amal..smart giler babeng! HAHAHA..okeyybai.

risa said...

cantiknyeeeeeeee
pandai le korang2 neh

Fahmi Mahat said...

hallemakkkkk ~ heeee suka2 tgk collection design aku kat sini. huuuu~

ce tgk yang ni, pun aku buat gakkk

yang ni gak~

huuu~ sape nak tempah, jom2, lai3... ;)

laskar pelangi said...

fulamakkk! jeles yg amat..cun plak dah..habis semua duk buat header gerak2..
jeles yg amat nieyh..ngeh3x

mynameismy said...

pergh jeles!
buat kan satu! grrr

KyêrulL said...

aku paling suka header Kyerull cantik gila HAHAHA okeyybai.

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

menjejak 1120 disini!!
erk..header cik epal xmenahan..comey lol!!

♥ salam singgah dari mummy weiyda♥
♥ keep it up blogging ya!!♥
(◕‿◕✿)(◕‿◕✿)

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

shaffique said...

header kupukupukecik tu comel je. haha.


My latest entry : Jersey Terbaru Chelsea Musim 2011/2012

sweet stalker said...

wahhh.. semua header cantik2. atien jugak yang tak pandai buat header..

sweet stalker said...

wahhh.. semua header cantik2. atien jugak yang tak pandai buat header..

Ila said...

ish,tak aci...jeles ni..hehehe..tp sweetlah...
Untuk Pertama Kalinya

Fakhrul1409 said...

ok..cukup aku nye header tu tayang kt sini....Hahhaa

k e y r i said...

walaweeee... semat2 semua! jeles3.. =='