hermm..aku terima..

02 April 2011






hermmm...xder mood nk update blog..jiwa kacau skrg nih..ye la..dulu dia kate syg aku...pastu ble aku ngada2 ngn owag lain dia marah...so aku ikot cara dia..sbb nk jage hati dia..tp skrg??..

ada bace status dia hari tuh,dia kate ex dia cari dia balik..demmm...mmg aku jeles..lepas tuh aku remove dia...mmg x ambik tahu langsung sal dia...tup2 tadi bukak blog dia....tgok pic aku dah diganti ngn pic orang lain..huwaaaaaaaaaaaaaaaa....

Hatiku hancur relai,
Tengokmu duk dipelamin ,
Dalam aku tak sedar ,
Mu dah jadi laki bini...

huuuu..nk bawak diri...majok...sakit hati..kecewa...nk bunuh diri cam gadis kat kb mall..huarghhh!!!..

p/s:semoga kamu berbahagia...^_^

31 Budak Hitam:

Encik Bedak Sejuk said...

relax la der...

perempuan kat dunia ni ramai. pilih je yg mane sesuai. tpi kne pandai pilih laa...

tp single is better kot, cuci mate xde sapa nak halang..

haha

mizzkechique said...

kuciwanya kamu...huhu

cik sessy said...

sokong cakap encik bedak sejuk....
relax2 suda.....

tipah said...

huu. tapelah. chill. ade hikmahnye. :)

zikeryhassan said...

rilex sudah. kalau betol dia jodoh kau, tak kemana pon. ataupun kau akan dapat lagi baik dari dia.

hafiz hafizol said...

ala .. bro.. yang ko pun satu... knpe ngada2 ngan org len?? muahaha... nak balas dendam lettew... 2 la kan?? gedik la pompuan macam nie.. dia ngade ngan org len tape.. kite ngade nak marah2 plak.. saba erk bro... bunga bukan seekor eh salah bunga bukan sekuntum.. semoga anda menjadik seorang yg tabah okeyh... ibarat si kumbang mencari bunga yang paling manis ... lalalalalalalala...

risa said...

alahai my dear..
wat happen to u??
if u need anything u can rely on my shoulder..
emmm...jgn susah2 hati okey..
anggap ini dugaan untuk mendapat yg terbaik..
~sesungguhnye hanya Allah yg mengetahui ape yg tidak ketahui~
salam sayang dari mama:)

Miss Ran said...

sedih jugak

Syuk Ry said...

banyak2 bwak bersabar n brtenang lah yek..

nuruashia said...

OMG. sian kamu. nuru tumpang sedeh huhuh:b:

cik fza said...

relax2.
bunga bukan sekuntum.
:c:

Suraya said...

i'm sorry.....xniat memainkn kamu...tp kite xleh tipu..kite mmg syg n cinta dia lg....

Sunah Mohammad said...

moga dia berbahagia...cari yang lain ye..

~...AmALinA....~ said...

perjalanan masih jauh,,kalo tu yg terbaik buat dia,,doakanla kebahagiaan dia..kamu, p cari lain la...=p

lionteen said...

ade yg lebey baik lg tuk awk kot. hehe

shafinaz (: said...

Tak apalah , mungkin ad yg lebih baik untuk awk :)

darxniq said...

@Encik Bedak Sejuk

hahhaa...demm..siap suh cuci mate..hahahahha..

darxniq said...

mizzkechique

huhuhu..tau xpe..nk p bawak diri jauh2..

darxniq said...

cik sessy

ngah relax shopping complex dah nih..ahhahah

darxniq said...

tipah

thanks..

darxniq said...

zikeryhassan

aku nk lisa surihani!!>.hahahha

darxniq said...

hafiz hafizol

hahahha..cam harem ayat...akakkka..

darxniq said...

risa

erkk...my mama..huuuu...nk ngis2...

smbil nyayi lagu don't cry - guns n roses

darxniq said...

Miss Ran

awak memang..hahaha

SyedGraphiX said...

ermmm... sian ko.. saba je la ea.. (ni je la ayat seorang budak2) xP

darxniq said...

Syuk Ry

thnks bro..

nuruashia

makcik!!..hahahah...:P

cik fza

tp ssah nk cari bunga yang mekar..

darxniq said...

Suraya
xpe...its ok...

Sunah Mohammad
huuuu...carikan untuk niq sorang..

~...AmALinA....~
awak ada..hahahaha...

lionteen
insyaallah..:)

KyêrulL said...

demmmm!!! mane blog dia.. aku nak boom itu orang.. eerrr aku gurau!! sabarlah niq, lumrah percintaan, bila ada tak diharigai, nanti one day dia rasa kehilangan orang yang MENCINTAI dia seperti ko, dia akan menyesal.. Allah temukan kita dgn orang yang salah dulu untuk kita belajar erti kehidupan selepas tu barulah kita ditemukan dengan orang yang betul Insyallah orang tu ISTERI ko.. chill bro.. cuba ko baca blog aku lagi satu.. tentang EX aku..

http://kaif-epilogcinta.blogspot.com/

Qaseh dalia adelia said...

sabar lah pokniq ..setiap org pasti terluka.. dia boleh cari peganti lain xkan pokniq dopleh .. :)hehe anything can i do ?eceh saye kan doktor cinta hehe

sarah mohamad said...

jangan sedih2. chill lah. jangan duk fikir sangat tentang dia tuu. keluar jenjalan sajooo. hiks

cik pulau said...

errkk..pulak dah..
ehmm.. carik je lain..lalala~