Maaf Buat Follower Darxniq.Com

18 April 2011


wah pic atas nih...main kelip2 lagi..macam lampu liplap time raya...

so dengan entry ini sy selaku pemilik blog..ingin meminta maaf..kerana blog ini akan ditutup tidak lame lagi..so kepada dayang2 dan pak gad aku iaitu follower aku,anda tidak akan mendapat lagi update2 dari beta..kerana beta nak bersemayam....ceh..bajet raja tol..hahahha..

kenyataan diatas adalah sengalan di pagi hari..aku sebenarnya nak gtau kepada follower aku..yang bukan aku tak nak pollow blog korang..tp korang sendiri yang x bagi aku pollow...cube tgok kat profile blogger korang....dah la xder letak link blog korang..pastu ada plak yang x share profile (private profile)...macam mane aku nak ikot...

kdg2 aku x ambik tahu sgt sal chatbox tuh...sbb bukan sume yang shout lam kotak menjerit itu betol..kdg2 kate dah pollow..tp x pollow pon...pastu dah la x bagi link blog...smpai kiamat pon aku x dpt pollow cam tuh...so bg mane2 follower aku yang aku x pollow tuh....sila tinggalkan link dalam entry nih...tinggkan LINK okeh..bukan komen jer....

coretan niq : adakah ini entry sampah...lantak p la..ada aku kesah??..hahahhaa..

13 Budak Hitam:

KyêrulL said...

Oh.. sebab tu lah ko mintak benda alah ni smlm eek.. HAHAHAHAHHA ceh..

yna fazlyna said...

amboi...meh cini lepak blog yna. ingatkan tak nak berblog agy...

http://ceritacintayna.blogspot.com/

Arya Putra said...

aku setuju dengan entry ni..
kadang2 tensen bro..
cakap dah follow tapi bila check balik takde pun..
bila tak tinggalkan link, lgi jenuh..
tak follow rasa bersalah plak tapi cmne nk follow kalau link ke blog sendiri takde..argh!!

nuruashia said...

niq, watkan nuru banner kelip2 cmtu jugak boley?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

http://miza-zairi.blogspot.com/

Dekcik said...

huhu..btol kew x nak berblog?


entry terbaru dekcik singgah lah..


http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/bersyukuralhamdulilah.html

Sunah Mohammad said...

ahahaha~ ingatkan nak tutup tadi! ggrrrr!

Fakhrul1409 said...

klu lecuture ni nk ttup blog, kompom aku g repot kt tuan pngarah ILP sana tu..hhahahaha........blog aku mung blum polow2 ag wei..hahaha :P

Izamir Ridzwan said...

sejak biler aku jadi hater terhebat kt blog ko..?? hahaha

kucarkacir said...

nah !
amik link aku nie..

http://kucarkacir-kucarkacir.blogspot.com/

noorae said...

acecece..ingatkan da nak bersara.btw check my blog: http://nooraeholidays.blogspot.com kalo rase mcm okeh utk d follow,follow la =P

aliarosli said...

wekkkkkkkk, tak heran sebab kaw dah pollow aku pun

hahhahhahaha, nak berlagak jap

atiqa :) said...

orang dah bagi link dah pun :/


tqalessthenthree.blogspot.com