Aku Tak Tau Ape Nak Wat Lagi? Aku Buntu!

18 April 2011


hermmm...tadi tiba2 dpt mesej dari dia....sekarang aku tahu kenapa dia sygkan aku....

"awak tahu x kehadiran awak ini mengembalikan kenangan saya 5 tahun lepas..tp saya sedar mungkin wajah awak mmg seiras sgt dengan boy sy dulu...tp awak x mungkin dia..dan awak mmg bukan dia.."

aku dah x tau nk wat ape...kerana wajah aku nih smpai boleh wat orang terluka...dulu ada jugak orang gak gtau aku yang aku nih mirip wajah ex dia...tp ex dia dah meninggal akibat kemalangan...

tp kini muncul lagi..aku dah buntu...aku xnak wat orang terluka krn aku..sbb tuh aku ambik keputusan untuk pergi dari hidup dia...tp dia x bg..sbb dia kate jgn sebut "selamat tinggal"...

dah xder mood dah hari nih..ermmm...hati pon x tenang...rasa bersalah sgt2 sbb mngenali dia...

coretan niq : xpe la..lepas nih aku nak wat operation r..nk wat muka farid kamil..hahaha..kompem lisa surihani berkenan kat aku..wkakakkakaa..

14 Budak Hitam:

KyêrulL said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHApoyo betul nak jadi artis plak..

~nsar~ said...

ehh ada gak ek camtu.. kalau sy.. sy suka.. ada orang macam ex.. boleh wat pengganti.. wakaka..

farid kamil tak comel... bront parale baru bestt.. dah operate datang jumpa sy... heheh.. sy terus masuk minang.... huahuahua

risa said...

takpelah dear..nasihat kan je..jgn kite jatuh cinta sebab simpati..sangat2 tidak baik untuk kesihatan..kat dunia ada 7 muka yg serupa..kang lepas dah cople ngan u jumpa plak yg lagi sejibik camne? cinta biar ikhlas..kena datang dari dalam buka luaran:) my 2sen

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

dia?yg ada BF tu ke?baik settlekan cpt2...cr penyelesaian..tak baik biarkan masalah berlarutan.

aslann said...

LISA mane suke Farid Kamil..Lisa suke Aslann As je..harap jangan operate jadi muke cam aku...risau jugak ni..nnt Lisa keliru pulak..

eton said...

atas dah sedih tiba2 akhirnya aku nak tergelak lak.. hahaha sabo je la..

nuruashia said...

sabo jee laa..tp kalo muke sme ngn ex tu mmg susah nk lupekan..hukhuk

aliarosli said...

kau nie

aku baru nak feeling sedih

sampai bawah tergelak aku

siot je

hahhahhahhaha

aliarosli said...

kau nie

aku baru nak feeling sedih

sampai bawah tergelak aku

siot je

hahhahhahhaha

AtenAzhar said...

muka ek niq? ade org cakap suara owg cam ex dorang . haha :p

HeziqaMushadadLee said...

le,awat dengan abang adek nii???feeling jek...abang kena sedarkan dia,yang abang bukan ex dia..parah kalaw dia anggap abang ex dia,nanti abang yang makan hati..chill taw abang =))

Oopss..Cikgu Cinta said...

adat la yer...cinte mmg begitu.. :)

Oopss..Cikgu Cinta said...

http://cikgucinta.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-bikin-filem-bloggers.html

watak anda dalam karya cikgu cinta :)

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

dah macam dalam novel dah nir..haha