Nih bukan kurang ajar..nih mmg celaka dah ni!..

23 April 2011


ape ke gampang la....dah xder keje ker nk memecah belahkan islam...smpai ke binatang nih pon ko letak atas ka'abah...


aku mls nk copy paste..kalau korang nk tahu cite dia..p la cini https://www.facebook.com/photo.php?fbid=114368548644928&set=o.193648420664490&type=1

31 Budak Hitam:

::Mastura Zakaria:: said...

ishhhhhhhhhhh..teruk betul la......

HAJAR hasan said...

err.. pernah tgk jgk gambar mcm ni. tp, yg sye tengok gambar perempuan seksi duduk atas ka'abah. masa tgk tu, mmg mengucap je dlm hati. Astagfirullahalazim.

Rozuan Ismail said...

CELAKA PUNYA MAK CIK.GERAMLAH AKU. KALAU DULU AKU SELALU MINTAK ORANG SUPAYA DPAAT HIDAYAH,KALI NI DAH MELAMPAU LAH,ALLAH JE LA YANG MAMPU BUAT APA DEKAT ORANG MACAM NI

aliarosli said...

ya ALLAH, kau bukakanlah pintu hati makcik nie

semoga dia berbalik dijalanmu

bersabar dan menerangkan seperti yang dilakukan oleh farid amat aku kagum

tak elok maki, tegurlah dengan betul

Noraien said...

teroknyer...astagfirullah hal azim !!!

nape laa ngan mak cik nie??

YA ALLAH,BERIKAN LAH MAKCIK NIE PETUNJUK DAN HIDAYAH MU...aminnn..

Alin said...

masih ramai lagi manusia yg terpesong akidah =(

Salimah Ismail said...

astagfirullahalazim.. makin hari makin banyak benda berlaku. Semoga kita masih teguh di jalan Allah

Alep Lembhin said...

xyah marah. mackcik cuma setan bertopengkan manusia.

entah betol macik itu umat Islam atau....Wallauhualam. moga2 musuh Allah jatuh semuanya...

nelly said...

teruk !!!!!!!!!

~Saya Buncit~ said...

Astagfirullahalazim. Mintak dijauhkan dari orang-orang yang sesat ni.

Anisa Hang Tuah said...

tak patot

SM Banjamin said...

amboi.. kejinye perbuatan... mari kite kutuk perbuatannya tu beramai-ramai... agak-agak la...

Anonymous said...

aku dh hntar msj kat fb mak cik bodoh tu, skrang aku tgk debat ngn dia....aku nk printscreen xpandai la....

kimmy said...

uiksss? makcik tu..erk?

Senduduk Kuning said...

ni la akibatnya kalau orang tu TERlebih ilmu agamanya...hope allah masih memberi kesempatan untuk die bertaubat..ingatlah wahai kawan2 ku,manusia akhir zaman akan mula menrendah2kan agama..sama2 kita prihatin dengan unsur2 yang sentiasa nak memporak perandakan agama islam..subbahanallah~

doubterdramaqueen said...

ouh shit!amat celaka..dasar murahan..nk publisiti je uh..n nk porak peranda an owg islam..damn

Farhana Jafri said...

mkan babi brkhasiat?? frst tym dgar.. hahaha.. babi dh la mkan smpah.. muntah dy sndri pon dy mkan.. urgghh.. nsib baik mak cik.. klau x, dh lme aku plangkung... hahahahaha

risa said...

kayu api neraka..insyaallah

::mak incik:: said...

dah baca kat fb tadi.. gila kuang ajaq kan... ni la konspirasi yahudi... nak jatuhkan islam... ni xtau la m.cik ke ape ni.. tah2 orang agama lain yang menyamar... wallahualam....

♥yaya budak suka embun♥ said...

HANYA MAMPU MENGUCAP PANJANGGGGGGG..
YA ALLAH...

asybedazzle said...

hinanya orang yang buat tu. Biar Allah je yang balas

yaya said...

astaghfirullah ..
semoga makcik tu diberikan hidayah .
sangat takut bila orang Islam wat mende2 cenggini.
i feel like we're coming to the end of the world :(

www.fierapirot.bolgspot.com said...

astarghfirullahhalazimm...xmampu nak cakap pe..terkejut..singgah and folllow budak muncet

EmanTheHalia said...

sesattttttt!

AL-QASSAM said...

Mangkuk betul mereka yang membuat itu.

syamsid dhuha said...

astraghfirullah hal azim ,

HeziqaMushadadLee said...

dunia dunia..selamatkan dari bencana mu YA ALLAH!aminn

hoyahadis said...

ya allah..semoga kita semua terlindung dari sifat buta hati..
suke cara farid menegur dengan berhemah dan sabar,orang macam tu akan menjadi lebih sempit pemikirannya bila kita terus memaki sebab takde kebaikan yg die nampak,hanya kebenciaan kepada islam yg semakin meluap-luap..teruskan usaha murni anda..(^_^)

KyêrulL said...

dah WAJIB BUNUH orang ni.. :)

Hansyirah Takezur said...

nauzubillah kita tergolong dlm golongan ni...

KyêrulL said...

memang niQ, ini memang cilaaaaaaa punya niE niQ, aku rasa nak baaaaaaaaaa jer dia ni niQ tapi takpe aku bagi ko setlekan.. aku nak face three face dgn malaun niE HAHA