Penat lelah semalam membuahkan hasil

13 April 2011


huh..letih....tp aku puas hati...sbb aku mampu naikkan traffic kepada 1K...selepas pulun update entry sebanyak 9 entry aku update....bukan aku nak riak..bukan aku nak bongkak...tp aku nak sedarkan diri aku..yang jangan kita terlalu bergantung kepada blogger2 pemes untuk promte blog kita....atau review blog kita....padahal kita sendiri pon leh berjaya....ingt!..usaha tanda kejayaan....same gak dalam ape2 perkara jer..jgn serahkan kepada Allah jer sedangkan kita x berusaha....mcm mana Dia nk tolong kita??


p/s: jom bace entry semalam...

http://www.darxniq.com/2011/04/cara-menjaga-martabat-pakwe.html

http://www.darxniq.com/2011/04/perhatian-kepada-kereta-myvi-putih.html

http://www.darxniq.com/2011/04/inilah-namanya-persahabatantolong.html

http://www.darxniq.com/2011/04/5g-dalam-hidup-lelaki.html

http://www.darxniq.com/2011/04/manusia-mudah-lupa.html

http://www.darxniq.com/2011/04/sebab-sebab-aku-tak-datang-majlis.html

http://www.darxniq.com/2011/04/pandangan-tokoh2-terkemuka-dunia.html

http://www.darxniq.com/2011/04/ringan-ringankan-tangan-anda.html

http://www.darxniq.com/2011/04/bila-ada-orang-tanya-aku.html

17 Budak Hitam:

AdyBudika said...

tahniah beb!!!

risa said...

adehhh..banyak entri yg akak terlepas eh..emmmmm sat2 nak terjah..ape2pun im hepi for u dear;)

~...AmALinA....~ said...

gud la dak muncet... keep it up...=) sy pon nk kna up entry byk2 la cmni..heee

mahirahnazlim said...

cayalah niq . traffic riban haaa . teruskan usaha 1 hati duploh update hehe !

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

hebak la kamu...maera wat entry byk2 pun tak penah sampai 1200..tahniah =)

BroZooL said...

Tahniah bro..memang betul tanpa usaha tiada kejayaan..=)

Amiera Hilton said...

wahhh naik mendadak :)

dtg dr UBM n follow u dear :)

Fakhrul1409 said...

ehem2.......tumpang lalu kejap..segan la nk komen kt sini...hahaha....tahniah bro! ko mmg jiran aku! :D

sarah mohamad said...

fuuuh! banyak giler naik trafic sampai pulun 9 entry. hiks akan ku terjah semua entry tersebut. hiks

Cik Azizah said...

hebat!! jijah buat entry 10 atau lebih pon tak pernah 1k..500 pon susah..hahaha

Pembawa_Wacana said...

cayalah bro...... usaha tangga kejayaan!! :D

Halusinasi said...

tahniah...^^ rajin benor kamu nak buat 9 entri...teman ni idoklerrr

NUR AYNIE said...

wow~!!! jealous nie...tahniahh...=)

aDisH.sHidA said...

tahniah niq...masyuuuuuuuuuuuuuuk

Sunah Mohammad said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!! syabas!!!!

Nour Akmal said...

wahhh..bestnya la..tahniah2...! gud job..=)

Orang Kampung said...

mmg hebat la.. mampukah aku nk ikut ni..