Koleksi Awek Melayu Bertudung : Pengumpul Gambar Awek Bertudung

13 April 2011


 
entry dari  woot woot.

page PENGUMPUL GAMBAR WANITA BERTUDUNG dan blog awek bertudung..wadde..dalam page and blog tu banyak gile gambar pompuan bertudung,sah sah la illegal gmbar2 tu sume..gmbar curik..tak malu amek gambar orang ? haha..men bace info page ni :
oh u see that BIOGRAPHY ? ‘ lu orang perempuan,jangan salahkan kami..lu orang tayang gambar merata rata..kami kumpul je ”
waaaa..acting like a god hah ? haha..tibe tibe cakap macam ko ade hak kat atas gambar gambar tu sume…pfftttt..konon korang nak SINDIR minah minah melayu la kan,tapi cara korang tegur ni MENGAIBKAN..

nak lagi detail clik header woot woot tuh okeh?

entry dari petuakitasemua

URL KE PAGE TERSEBUT : Pengumpul Gambar Awek Bertudung | Facebook
setakat ini..sudah 201 orang “likes” page tersebut..apa maklumat tentang page ini?
Lu orang perempuan..jangan salah kan kami..sebab lu orang tayang gambar merata-rata..kami kumpul je..
Cari gambar awek bertudung
malah..disertakan juga blog yang memuatkan gambar perempuan bertudung yang telah dicuri..
Galleri Awek Tudung Comel
apa yang dibincangkan dalam page tersebut?
image
image
atok nak nasihatkan kepada cucu perempuan, tolong PRIVATE kan gambar cucu kepada umum bagi mengelakkan orang yang x bertanggung jawab seperti ini mencuri gambar cucu dan disebar kepada umum..kalau boleh, hanya benarkan orang yang dipercayai sahaja untuk melihat gambar cucu tersebut..

nak lagi detail clik header petuakitasemua tuh okeh? 

 coretan niq : dulu ada kisah pasal orang kapir edit gmbar bogel perempuan melayu kita ..skrg plak tmbul koleksi awek bertudung....nak salahkan siapa??..mereka yang wat page ini??...ya..mereka salah..tp korang pon salah gak..pakai tudung..tp x menutup aurat sepenuhnya...memang nafsu lelaki akan memandang aset korang...so tutuplah dengan sempurna...

12 Budak Hitam:

mahirahnazlim said...

ape nak komen nih haha . pandai3 la jaga diri hehe

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

maera dh tgk blog depa..memang kuang hajaq la..siap ckp sendat, gebu, dada..errkk...sgt2 tak sopan..kot ye pun jgn ar buat camtu..aibkn orang aje..kalau nak tegur, bhemah la..tegur elok2..aduh..

aslann said...

"Page ni untuk awek bertudung, bukan awek bedada" HAHAHAHAHAAHHAHAHAHA!!!!!

Dawa said...

ni bukan satu cara nk tegur. tegur personally dah le. yg ambil gmbr org tnpa kebenaran tu bley plak. huhu

risa said...

ayarkkkkk!!!! takmo2..jgn buat onar eh..ish ish ish gambo2 tu ada yg ai kenal lorr..adehh

adwafarahin said...

mmg nk kene sepak laju2 sekor2 sape yg like tu

bole dok?

haha

misz sheyla said...

uiks...xleh nk bukak fesbuk die...aishh...x pueh hati

Ila said...

benggong agaknya admin ni..orang lelaki lah ni...so,awek2 sila jgn tayang gmbr anda kat fb yer

Halusinasi said...

Nasib baik letak gambar berhantu kat FB...^^

KyêrulL said...

MasyaAllah

Anonymous said...

snang saja....padan muka,,,sapa sruh tayang body kat internet.. wlau ko ckp cmne pn jgn ambik,,, satu dunia leh gak copy... hahahahaha take care ye sume...ak nk cri gmbo awek tudung sembul2 tetek...hahaha

aliarosli said...

sebab tue ALLAH suruh pakai pakaian yang SEMPURNA!

bukan setakat cukup syarat tutup aurat

ini salah kita sendiri dan mereka

kalau kita tutup SEMPURNA, mereka tiada modal

kenapa pilih yang bertudung? kerana kalau yang terbuka dah berlambak dah

fikir-fikirkanlah wahai kaum hawa