Yeay!!...ada peningkatan!!..

19 April 2011

sebelom aku pergi jauh...aku nak tunjuk traffic munggu lepas..di entry ini Aku Sahut Cabaran Ady Budika!

kalau sebelom nih..traffic aku just below 1K..skrg dah tahap 1K..huuuu...berjaya jugak aku naik taraf blog ini..hehehe..dengan berbekalkan semangat yang tggi..dengan kerajinan menaip entry sebanyak 9 entry 1 hari..muhahahaha..gler r...smpai sewel dah pale otak aku pk idea..

skrg pon dah bersyukur..sbb user on9 lam blog nih melebihi 20 user..alhamdulillah...:)


buat geng2 aku..seperti musuh ketat aku, gay besi, suami fatin liyana, dan yang lain..ermm..x brani nak tag..tkot korang tacing..hehehehhee....yang 3 mamat kat atas nih xpe..diorang hati batu...x kisah punyer ngn kutukan niq..muhahahhaha...

coretan niq : entry penutup..mau tido suda....sebelum tuh..bace doa dulu yer kawan2..

• Sebelum Tidur Membaca Doa :
بِاسْمِكَ اللّهُمَّ أَحْيَاوَأَمُوتُ
bismikallahumma ahya wa amutu
Artinya :
Dengan nama-Mu ya Allah aku hidup dan mati

22 Budak Hitam:

KyêrulL said...

Apa lagi innity lah... HAHAHAHA.. macam gampang ko buat name aku kan.. siot koT!! memang nk kena lagi nIE..

CikBulat said...

wahhh !! tahniah ! skrg ni aku usha 54 user.. gempak ko !! tahniah2.. hahaha

xcyber said...

mendadak giler 15 April tuh..
terror2!!

aliarosli said...

tido dah niq?? awalnye?

hahhahaha,ok kol 12 dah

emmmmmmm,tahniah

darxniq said...

KyêrulL
aku x otai macam lu..ahhahhaa

darxniq said...

CikBulat
same2 my skandel..:)

darxniq said...

xcyber
tuh time wat killer entry..ahhahaha..

darxniq said...

aliarosli
hari nih penat sket...hahahhaa..

xcyber said...

lagi 1, nama gay basi tu klakar la..

kay, sngt sesuai/cocok dgn kamo..haha..

opsss!!!

Orang Kampung said...

mmg gempak la niq..
hng mmg hebat..
tahniah.. aku sntiasa mnyokong mu.. hihihihi

~...AmALinA....~ said...

tahniahhhh!

Izamir Ridzwan said...

giler ahh otai tunjuk trafik.. malu aku nokkk

aslann said...

HAHAHAHAHA..sume sbb FL lettewww...
Gua mmg hati batu...tp dgn FL gua cair...hahahaha..

darxniq said...

Izamir Ridzwan
hahaha..perli!!!..

yuyu lar said...

tahniahhhhhh!!!!

m!sZ zAL!nA said...

cik na nak dpt seratus pom sakit.. blog ikan bilis la katakan :p

Fakhrul1409 said...

gilo arhhh!!!! haaahahaha

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

oho...
siap ada doa tidur lagi tu...
(n_n)

faisal apardi said...

wah bestnya..nak jugak..nak jugak..

Miza Yusof said...

TAHNIAH. trafik semuanya 1k ke atas :)

noorae said...

gratz! =]

Qaseh dalia adelia said...

fuyoh so kene update byk2 ah dalam sehari ceh byk kena perah otak huhuk