24 Senarai Perempuan Murahan di malaysia

02 May 2011


1. Berambut perang..tak pun rambut kaler merah highlight sikit-sikit budget Avril


2. Kau pintal-pintal rambut kat public dengan lidah terjelir-jelir..kau nak jadi pornstar eh?


3. Snap gambar dari atas, buat duck face & kau upload kat Facebook..geli doh tengok..kalau 1 album nama kau, dalam tu semua muka itik kau. Muka penuh depan kamera..semuat-muat frame..bodoh



4. Kau rasa comel bila kau type message 'ewww..jum lepak..busyan lorh...umah tadew orang..pakwe gie maen futsal pulark..busyan busyan! T__T' macam shit kau tahu tak


5. Kau kerek bila kau makan kat fastfood ngan member-member kau..kau snap gamba sana-sini macam tempat tu tak de orang..annoying taek!


6. Kau pakai baju nampak lurah tetek kau pegi jalan-jalan kat bandar..kau seronok lah abang misai pandang pastu tulis kat facebook 'nyampah nyew adew abang misai usya-usya kitew..tark syukew tark syukew larh' Perosak bahasa sial.


7. Annoying doh tengok kau peluk laki or balak kau dekat public or shopping complex..kalau sangap sangat g rumah tumpangan RM30/nett


8. Kau pakai tudung tapi kau pakai jeans yang abang misai dari jauh boleh nampak shape bontot kau yang jatuh tu..lagi-lagi kalau lepas duduk, terselit 'celapong' (celah ponggong a.k.a pungkoq)


9. Macam shit bila kau tulis kat facebook yang kau tengah tension, tengah sakit perut, tengah happy..weh..asal time berak kau tak tulis sekali 'kitew tengah berak..syuke syuke ^__^'


10. Kau saje ubah-ubah relationship status kat facebook..kononnye kau ni macam best kejap Single, kejap in relation, kejap open..asal kau tak bubuh 'I am Lesbian'


11. Nyampah tahu tak kalau kau tak reti bawak barang shopping sendiri..padahal 2 3 plastik je..tu pun nak suruh balak kau..balak kau nyampah ok..bukan suka pun


12. Sikit-sikit kau ngadu kat member-member kau yang kau ada stalker kat kelas, kat office..konon kau tak tahu nak buat ape..ape doh perangai kau


13. Kau bisik-bisik ngan member kau yang duduk semeja..padahal dekat meja tu tengah lepak 4 5 orang


14. Bila kau lepak ngan member yang hot stuff, hensem-hensem, kool, kau tak pulak nak tegur member kau yang pakai tudung serabai plus muka berminyak 'she's not my friends..please lah'


15. Kau tenung-tenung mamat yang cam kool supaya mamat cam kool tu perasan kewujudan kau sambil buat muka tahi


16. Kau order makanan itu ini sebab gambar dekat menu cantik..tapi bila makan 3 4 sudu kau cakap tak sedap..lepas tu tak habis..lepas tu ngadu lapar..g makan kat tempat lain pulak..nak terajang muka kau siot


17. Kau tak pandai buat tu, buat ni..tanak pegang tu, pegang ni..alasan kau kotor, jijik..habis sapa yang nak buat kan?

18. Pakai tudung, baju kurung, manis..dalam wayang, dalam kereta, huih....bukan main sandar-sandar, peluk-peluk, ramas-ramas..baik tak payah pakai tu semua..selalu nampak kat highway


19. Kau cerewet..kena buat semua benda macam kau nak..kalau tak sama macam kau nak, kau angin, kau merajuk, kau marah..cuba kalau kau buat kerja yang orang cerewet macam kau..muncung je mulut kau


20. Kau merajuk ngan mak kau, kau merajuk ngan bapak kau, pakwe pun buat taek ngan kau..kau ngamok, marah, benci & merajuk..last-last kau decide kau bunuh diri..terjun dr bumbung Pavi..tapi tak mati pun..silap-silap kena buang keluarga..lagi shit hidup kau


21. Lepak ngan sekutu gediks kau ketawa kuat kuat, buat onar..masing masing dressed up fancy nak mampos. Skali awek pakai tudung litup melintas korang pakat usya atas bawah atas bawah ramai2. pandangan jijik like 'eww she dont have style..yucks' emang gud gud la kau


22. Mekap tebal ala ala mak ayam..atas mata tu dah macam pelangi..tambah plak bulu mata palsu..klip pah kip pah mata tu dah macam berus cat..kelopak mata tak larat nak angkat..cam sial.. satu level ngan bapok belakang lorong haji taib..


23. Pakai baju sikit lagi nak 6pak puting..lengan himpit tetek bagi terkepit..konon nak bagi nampak lurah lebih menonjol pastuh snap gamba dari atas supaya nampak yg dalam baju tu... buat pulak muka bersyahwat sambil lidah terkeluar.. what the hell..saje menambah bilangan owang laki masuk narakka jahanam


24. Kau buat facebook ni macam medan memperagakan diri..kau upload beribu ribu gamba muka kau je sampai 10 album.. bila ade org puji kau jawab 'ala shayer tark syomel pown..beshe beshe jew' nyampah siot

coretan niq:gler kejam ayat..hahahhaha..sape makan air batu..dia rasa sejuknya..:P

erkk..aku kena balas balik..hahahha..p tgok cini..Aku Kena Counter Attack!!....

47 Budak Hitam:

azrijohan said...

peh,true wehh..
ni murahan plus annoying gila!!

y u y u Z u l a i k h a said...

number 3... terasa kot :)

Adam said...

:n:

CikBulat said...

macam dalam media jer jugak ;) sokong2~

hanim azhari said...

cam pernah bce entri ni..

en solo said...

hahaha...
terbaek br0 !~

nuruashia said...

eyyyyaarrkkk...ayt xley blah..jjajajaj

Miss Ran said...

:n:

sengal..setuju..tapi tajuk kejam sgt kot...

pempuan annoying okey skit

~Saya Buncit~ said...

macam kenal perempuan diatas.

Rozuan Ismail said...

aku menyampah tgk pompuan hisap rokok cam celaka

Anonymous said...

http://mirad-myrad.blogspot.com/2011/04/cg-jawab-24-senarai-lelaki-murahan.html

what say u? :)

Sunah Mohammad said...

erk...ni copy paste ke ape ni niq???

Noraien said...

hahhaa..terbaik ar..suka2.. :)

angah said...

terbek....hahahah

Love hurt aeNnn said...

terasa num 19.. haha. :) nice entry .. :)

Miza Yusof said...

HAHA. paling tak suka perempuan jenis pintal-pintal rambut tu lah. buat muka comel yang boleh. hihi. lepas tu "ewww" sana sini.


Jemput ke: Blog Miza Yusof

M√©uzAngelo™ XXIII said...

hahaha.. kebanyakannya aku setuju.. :)

AiMaN said...

ini entry memang terbaik..kah..kah..kah..

xcyber said...

suka sngt dgn post ko sejak kblakangan ih
xD

redo said...

cm penah bace kt shared note kat fesbuk.

maybe ni penulis asal :)

madie dieha said...

BEST gile lahhh .. HAHA ... :m:

Pijahh' de-Arr said...

mcm pernh baca..~

mmg pun..hhaha~

nur athirah said...

hahhahahh :n:

superb wok ! bhai , x ckup kjm laa . up sket !! :a:

zool said...

rajinnya buat kajian..

Jue said...

perrrgghh.. panas nih.. tp bagus gak.. teguran tuk sume.


Kami bukan lagi KPOP tapi MPOP dan kami kini bergelar MAX 247 bukan 24:7

Ifti Larina said...

header baru. lawa *baru perasan

Siti Fatimah Fuzz said...

it's all true..nak tambah lagi ni....buat suara ala2 perempuan melayu terakhir atau terlalu over mendayu dayu...sumpah aku rasa macam nak bagi dia makan penampar ja....over sgt lah

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

adeh..panas..panas..hahaha

aliarosli said...

gelak kuat-kuat buat macam tempat sendiri tue terasa tapi bukan dekat luar, dekat dalam sekolah/asrama. sam[ai orang pandangpun tak kesah

tapi sekarang dah habis sekolah, dah takde dah

yang no3 terase gak, tapi takde la upload gambar

simpan je buat semak folder komputer


*entri best, nasihat makan dalam

no_answer said...

^________________________^

sokong !

Angah Sepet said...

num 16 pun dikire murahan ke?ajenya..

darxniq said...

hahhaa..niq ambik dalam email..wakkakaka.. :l:

SM Banjamin said...

hipokrit!!! i hate those girl yg mcm ni...

d_LA said...

aku cool je baca..hahaha..

apik pehe said...

adehhh...muncung itik..da try wat dah..x jadi..hahaha

m!SsRahEnA said...

no 10 rasa nye sesuai utk niq..haha..niq kan suke tuka2 relation..lalala..
btw kejam btl ayat niq..

KyêrulL said...

ko kejam ko kejam.. habis kena tempiasnya HAHAHAHAHAHA

Cik Kemboja said...

no 4,6 mmg habis rosak bahasa =.='

Encik Suami said...

senarai lelaki murahan ada tak?
Hahahaha...Nauzubillah.

jemput terjah new entry

1) (>.<)Sampai Hati Yu Tinggalkan Ai(>.<)

Nurul Ezra said...

Heee.. terbaik!

kusiberjalan said...

fuusshhoooowww!!! byk gilerr!!!! ahahah! mostly ramai dah yang macam ni dah sekarang...haish...

~journal BMMM~ said...

sngt annoying...
tpi err no 5 tu
penah buat la pulok = ='

Orang Kampung said...

bagus niq.. biar depa terasa skit..
hhhahahaha

... said...

as salam..
wwWOW
COOL~ macam pernah baca

>_<

shahjiehan said...

dagang dan kembali menjadi barang dagangan..

risa said...

hmmmmm...sapelah kite nak judge org kan..sipenulis ni sapelah agak2nya ye..tegur biar kena tempat..kalau tegur nak sakitkan hati org baik simpan jelah teguran tu..kan niq kan

chikova said...

adehh no 3 tuu. tekono den..hahaha