Aku Kena Counter Attack!!....

02 May 2011


setelah aku publish entry INI.....tu dia..ada orang counter attack aku balik...adoii..

meh bace sini...grrrrrr...

  1. berambut pacak siap highLight2 konon bajet2 Rain or mana2 artis korea yang giLa up to date Lah kan ?? umang aiiihhh...memang hensem sangat Lah ~
  2. snap gambar dari mana2 posisi Lah tapi dok tayang muscLe yang tak seberapa tuh sambiL buat muka taknak senyum *konon cover hensem Lah kan* pastu kaLau baju sendat tuh Lantak Lah kan...bukan ade benjoLan hapee, tapi yang seLuar tuh berbonggoL pee kes bang ??
  3. kau rasa kau cooL biLe jawab text messege pendek2 konon Less avaiLabLe Lah kan nak Layan orang padehaL orang tuh need expLaination dari perbuatan bangang korang tuh...nie kiree camnee neh ??


    sambungan di sini.. CG jawab, 24 senarai LeLaki murahan =)

    12 Budak Hitam:

    en solo said...

    yang nie pon terbaek bro...

    xcyber said...

    whott!!
    haha bagus entry ko ;P

    Ifti Larina said...

    haha chill sudah. fair and square kan. bahan membahan antara kaum adam dan hawa tiada berkesudahan

    Sunah Mohammad said...

    tu diaaaaaaa...

    ►AdamXis◄ said...

    assalam...owh baru faham bile tgk entry CG...ingatkan apa...hek3.biasalaa entri lelaki vs pempuan klo tak cukup timbang tara (pro n kontra) mmg akan ada yg tolong tokok tambah...bahahaha

    cik fza said...

    muahaha.

    aliarosli said...

    hahhahahah, ok
    tapi jangan sampai bergaduh sudah

    masing-masing terima nasihat yang diberi

    SM Banjamin said...

    hahha.. tu la.. entry ko sexist sangat...

    najihah sahami said...

    pergh.....hahahaha

    KyêrulL said...

    hooooiiitttt kenapa aku jatuh pulak niE.. gila babeng kejam dowh.. perrrhhhhh.. macam harun salim tambi chikkkk..

    top komen top komen

    aliarosli said...

    baru nak merase top komen la

    dengki betul ko kyerull

    KyêrulL said...

    wow wow wow