Tips Mendapatkan Punggung Yang Lentik

10 May 2011


Semalam aku dapat email dari seseorang...dia ada bertanyakan “Bagaimana Mendapatkan Punggung Yang Lentik”..erkk..cam ner aku nk jawab eh....setelah berhempas pulas...mencari idea dalam tenet..dan bertanya kepada member2 perempuan..so aku pon mendapat jawapannya..



kalau hendak mendapatkan punggung yang lentik anda perlulah membiasakan memakai kasut yang bertumit tinggi. Dipercayai kasut bertumit tinggi membuatkan seseorang wanita itu terpaksa mengawal kesimbangan badannya dengan lebih berhati-berhati. Bersangkutan dengan itu, bahagian badan yang bawah dari pinggang menggunakan kekuatan otot yang lebih ketika memakai kasut tinggi. Disebabkan itu, otot punggung menjadi lebih pejal dan mengeras.

Penyataan diatas tidak pasti kesahihannya 100%, walaubagaimanapun apa salahnya anda mencuba. Mungkin ia menjadi. Tak buat tak tahu kan.. hahaha...


coretan niq : comel ker punggung lentik nih??..ujang!!..tlg jawab sket...

16 Budak Hitam:

Jemari MonteL said...

syukur dah sedia lentik... la la la

mcm ni lah said...

ade org kate pakai kasut tinggi membahayakan kesihatan.

aliarosli said...

hahhahaha, ade gak ek?

tapi betul gak uh

darkbatman said...

cmne yer.

nk dptken punggung yang lentik, kena rajin berjalan n work out aka berlari.. :D

Puteri Iqa Izyan said...

muahaha. betui3.
lagi tggi kasut, lgi lentik lah. kah3.

Anisa Hang Tuah said...

hahaha.macam2

putERi-kAtEk said...

PAKAI LA MASCARA KAT PUNGGUNG...WAHAHAHAHAHAHAA

jaa64 said...

amboii..xleh blah!!!

ade ke org tanya tuh..lala

Pijahh' de-Arr said...

tip untk mndapatkan perut yang moncet plak..??


hahhahhah~~

Halimatun Sa'adiah said...

salu pkai wedges tinggi tp x pasan da lentik ke x???

Solihin Zubir said...

rugi btoi jejai...

kucarkacir said...

haha..habis tu klu laki nk punggung lentik?
xkn nak pakai kasut tumit tinggi kot?

risa said...

ekekeke...anakanda sayang
wanita yg memakai kasut tumit tinggi berisiko kena serangan back pain yg teruk aihhhh..

vampire's lovex said...

hahaha cmni pon ada ke..bhahaha

Syafiq Rosli said...

wah ko jadi pakar plak ye bab2 ni..haha

budak kampung said...

sape nak jadi buncet dan botak,boleh jumpe aku hahaha...bontot lentik senang je...pakai la high heell keh3...oi...pakar saket puan ke hahaha