darxniq.com in mobile

21 February 2011

semalam aku x tau nk wat ape...mmg x ngntok..kul 4 pagi xleh tido...so aku pon surf la tenet...then aku terjumpa plugin utk blog aku..iaitu utk mobile version...

nk tau ape fungsi mobile version?..fungsi dia ialah klu pembaca2 aku.(ceh..bajet ada pembaca setia plak) nk masuk blog aku mggunakn tenet lam hp masing2...so aku add plugin nih..supaya yg tenet2 taraf ciput ehh...salah...siput leh la melayari blog aku dengan hati yg aman damai...hahaha..xyah nk tggu loading web aku tuh lame2...


so sape2 yg on9 pakai tepon..leh la p ker link nih... http://www.darxniq.com/?m=1

atau korang buleh jgak masuk blog aku yg asal... www.darxniq.com

4 Budak Hitam:

Fakhrul said...

terbaik bro! ak nset murah je ni..xleh pakai la.. :D

... said...

as salam..
oh~ mana pluginnya? hehe.betul tu~
follow kamu :)

ria said...

mcm ne nk wt? ?

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

oh OE tak tahu macam mana nak menggunakan internet di hp...
yang OE tahu kegunaan hp OE tu hanyalah untuk call orang, mesej orang, alarm dan kamera...
uh teruknya OE... hehehe... (n_n)