*Web Hosting & Domain Promotion JiwaHost*

10 February 2011

*This is Sticky Entry!*



tadi ada mmber blog aku tnyer dari mane aku beli domain...
so kat cni aku nk post ttg site yg aku beli domain..
skrg diorng tgh wat promosi...

so aku telah beli domain dari JiwaHost..
aku beli domain jer sbb mls pakai hosting sndiri lagi..
ble pakai hosting sndiri..aku kena pakai wordpress..tuh yg leceh nk configure balik..
so setelah aku perhatikan..harganya berpatutan..iaitu rm20 utk domain setahun dan rm20 untuk hosting setahun (termasuk domain percuma)...servis dia pon baik..admin dia cepat jer reply ape2 email yg aku hantar..kecuali klu admin dia ada keje...

aku xnk cakap bnyak lagi..sbb nak main game plak..hahaha..ape2 hal..klu x paham..komen kat bawah nih..


pakej yg disediakan..









6 Budak Hitam:

Arya Putra said...

aku suka post ni!
thanks bro!
tapi camana dorang nak tau password blog kita? hehehe..

darxniq said...

hahhaa..klu nk tukar domain..kena tukar sendiri..

Firdaus Kasim said...

aq x fhm semua nie..

darxniq said...

FK--ape yg ko x paham?

techtikus said...

Mak ai murah bebenor. Boleh consider ble hosting aku pakai ni da tamat.

darxniq said...

tikus-hahhaa..mmg murah pon..:)