5G dalam hidup lelaki

12 April 2011






woooooooo....wooooooooo....G bukan untuk gay okeh..hahhahaha..ampa nih...xleh tgok huruf G..terus nak kate gay..hahahhahahaa....nak tahu ape yang 5G untuk lelaki..jom!!..

5 'G' yang perempuan tak kisah tentang lelaki
 *Gebu - kulit yang gebu dan lembut macam apam, mesti best didampingi..

*Gendut - bentuk fizikal yang kebanyakan dimiliki oleh lelaki,maka ianya adalah perkara biasa asalkan poketnya gendut dengan duit

*Gayat - kurang dimiliki oleh lelaki tapi boleh terima jika dibandingkan dengan yang suka gayut

*Gemuruh - dikejut selalu terperanjat tapi boleh control tak gigil, ciri-ciri penyayang tuh

*Gemuk - lebih kurang sama dengan gendut cuma fizikalnya lebih berisi dan pasti lebih disukai jika poketnya sentiasa berisi


5 'G' yang perempuan tidak suka tentang lelaki

*Ganas - sifat yang menyakitkan kaum yang lemah...(ujang,ko jgn ganas sgt ngn yana nanti..hahahha..)

*Garang - perangai yang selalu marah-marah dan kurang senyum pastu menakutkan bukan saja perempuan malah semua orang.

*Gementar - pantang dikejut sikit dah gentar,abis tuh macam mana nak jadi pelindung kaum perempuan?

*Gelojoh - sifat tidak sabar dalam soal makan  atau apa saja aktiviti bakal mewujudkan suasana kelam-kabut

*Gatal - yang paling tidak disukai perempuan apatah lagi time berdating pun sempat nak mngorat awek lain..(ada hati nak pasang ramai..hahahha..)

5 Budak Hitam:

AdyBudika said...

mat ade gak "gebu" tu...

darxniq said...

AdyBudika
hahahhaa..tu la..sbb tuh ramai admire...:p

Anisa Hang Tuah said...

tak suke yg gatal gatal
hiks

nuruashia said...

niq kan mmg 3 G kan hahahha :P

xazryx said...

haha .yang gendut tu mmg agak x gune skit .psl duit je .bnyk da aku nmpk .HAHA .