BEN ASHAARI KENANG MASA SEKOLAH

26 April 2011


ben....dah pernah wat entry nih...hahhaha...so just link jer la kan..

kambing??..kenapa tajuk kena ada kmbing?...ape salah kambing??..kenapa kambing perlu ada lam blog aku??..binantang lain xder ker??
hahahhaa...nk tahu??..dulu aku pernah kena kejar ngn kambing..

dulu aku sekolah kat sek men keb...so aku dok kelas pertama..then kelas pertama wajib ambik mata pelajaran arab..so mase form 1..ok lagi la..buleh follow....masuk form 2...mmg dah sewel sket...hahhaa...aku dah x ingt ape yg aku belajar..yg aku ingt  jer...kata ganti nama bagi seorang laki..ramai laki..perempuan..mereka..


sambung kat sini!!..Kambing kejar aku?

9 Budak Hitam:

fuuyooh said...

salam kenal..dtg dari blog abg ben..hehehe
Aku terlupa

::Mastura Zakaria:: said...

dop pehe gapo so hok baku tu..pehe hok demo kecek lagi..hehhehehe

::Mastura Zakaria:: said...

abaikan komen sebelum ni...salah ruangan..hahahha nak komen kat kambing over acting, dah terkomen kat page satu lagi..hahhahhaa.. komen yang sepatutnya kat page lain terkomen kat sini plak...


pernah jugak tengok kes macam ni, igtkan anak anjing....rupanya anak kambing..hahahha...lari dah tak ingat dunia..siap nak menanduk..haha

♥yaya budak suka embun♥ said...

adooii...ngan kambing pun menjadi. hahahaha :p

NEW ENTRY : KENANGAN ZAMAN SEKOLAH

EJA said...

salam oh mcm tu cerita nya menarik..jom follow saya balik dan komen disini http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/04/kebetulan-atau-apaaa.html

cik Ida said...

rindunyeeeeeeeee zaman sekolah!

datang dari belog abang ben..

salam kenal.. ^_^

NiSha said...

Nisha x suka bahasa Arab.. sbb cikgu garang.. tp nasib baik lulus hahaha

Nisha follow blog ni eaa..

http://heandsheloves.blogspot.com/

Sal Saari said...

zaman sekolah memang byk kenangan pahit manis..
dah follow awk..
jom intai blog akak..

aliarosli said...

zaman sekolah sangat best

rindu pulak

emmmmmmmmmm, andaiku boleh undurkan masa