Berhati-hati dengan Jiwang Network!

27 April 2011

venom a.k.a tomlia 

Perhatian kepada user2, forumer2 serta blogger2 sekalian, korang dinasihatkan menukar password dan jugak email utama korang jika korang sudah mendaftar atau menjadi member di jiwang.ws, jiwang.org dan jugak torrent.jiwang.cc

Aku nasihatkan kepada korang supaya lebih selamat jangan register atau masuk ke site jiwang network. Kami sgt tahu selok belok agenda dan juga permainan staff jiwang terutamanya kepada root dia sendiri JWG dan hacker dibawah jagaan dia iaitu VENOM(jiwang.ws),tomlias(jiwang.org) hacker ini akan diberi kebenaran atau kepercayaan penuh oleh admin root iaitu JWG untuk mengaccess detail member untuk dihack pass dan jugak email member2 yang berdaftar di dalam forum diowang. 

Adalah tidak jujur jika password yang selama ini kita sahaja yang tahu di cerobohi orang dan Aku adalah salah seorang dari beberapa orang bekas staff di jiwang yang telah keluar dari forum dan network diorang disebabkan permainan kotor dr root dan juga hacker dia yang telah dihack dan mencuri pass. Aku harap korang hati2 dan kalau boleh tak perlu register atau menjadi member di forum yang penuh dgn tipu helah dan permainan kotor dari 2 orang ini. sebenarnya banyak lagi issue yang akan berbangkit, tapi biarlah orang yang betul2 yang akan keluarkan..seriusly aku bg tahu.. perkara ini akan keluar tak lama lagi jika 2 org yang tak tahu hormat hak org ini terus sewenang2nya bermain cara begini. 

Dan kepada Venom dan JWG, korang takkan selamat dan kami akan bongkarkan segala apa yang terjadi yang sememangnya membuatkan ahli2 dan jgk bekas staff korang keluar dari network yang dulunya penuh berbakti dan jgk yang menaikkan reputasi korang. Jangan ingat kami diam dan korang boleh buat kami sesuka hati,kami belajar sesuatu dari korang. dan jangan cuba memutar belitkan fakta jika diri sendiri yang bersalah dan cuba menjadi seorang yang tak mengiktiraf kerja orang lain. 

Dan untuk pengetahuan korang Boss di site ini iaitu Jwg punyai perangai yang buruk iaitu menukarkan link yang di buat oleh perakam sesebuah cerita kepada link sendiri kononnya dia yang capture untuk keuntungan sendiri.Ingat laa sikit bahawa kamu itu semua membangun dari pada hasil kerja dari orang lama. Dan orang lama itu yang membawa kamu berjaya, tetapi kejayaan kamu tidak akan kekal sekiranya mengharapkan hasil raih simpati dari orang ramai. 

 ini adalah ss yang di capture semasa orang berkenaan memecah amanah masuk akaun BanJiRiaN...

source from asscrewz!

24 Budak Hitam:

hawiz said...

tak join pon..tengs for info

aslann said...

nasib aku xde acc jiwang..acc syok.org je aku ade..haha..hye muncet~

man yusoef said...

dah bertahun kot aku tak bukak jiwang...password pon aku lupe

risa said...

thanks for sharing dear

sweet stalker said...

huu..atien lnsg tak tau psl jiwang network ni..thnks :)

woot woot said...

weh great info !

husna mukhtar said...

langsung tak tau jgk. thanks!

shafinaz (: said...

Hish truknya -.-'

Ujang9897 said...

yer ker..aku dah lama tak bukak..

kau bg jam ek..siot

aizamia3 said...

fuh.. nasib aku tak terjoin.. sebab aku tak jiwang... ;)

Orang Kampung said...

thanks niq..

AC/firdaruddin said...

sedangkan aku yg dah daftar lama sejak jiwang.ws wujud pun leh kena, inikan korang..hahaha

fazmys said...

nama aku pun kena?cilakak

Anonymous said...

aku jugak x staff JWG dulu and aku tau lambat laun perkara nih akan berbangkit jugak.. terima kasih atas usaha blogger neh yang membongkar segala perbuatan BUSUK JWG.ORG. SESUNGGUH NYER JWG.ORG TAKKAN KEKAL LAMA. KORANG AKAN TERSUNGKUR GAK SATU HARI NANTI.-MASTERZ-

nurjaja said...

jom ramai2 share link kat FB kat myspace kat tagged kat blog2 korang bagi satu dunia tau perangai buruk dorang neh... lahanat makan duit org jugak dorang neh... VVIP akaun user berbayar pun dorang suka2 hati delete tanpa notis.. keahlian seumur hiduo konon.. poraaahhhh..... -OneBorneo-

aliarosli said...

nasib baik aku tak daftar

dan tak pernah dengar pon sebelum nie

ish, sifat ketamakkan menjadikan mereka begini

KyêrulL said...

perrhhh terok terok.. bunoh jer mangkuk tingkat niE.. heyyy

KyêrulL said...

i cant believe it!

KyêrulL said...

Dude! u need to put the put of the entry that u have post.. i wan leave my comment.. here only got popular post.. i wan comment oldest post.. please bring me to life before i change into the darkness of the sadness

KyêrulL said...

a

KyêrulL said...

to the b

KyêrulL said...

to the c

KyêrulL said...

ABC

All Become Cencalok ;D

okiE dude i wan to sleep.. so sleepy tomorrow i will come.. give more comment to ur blog.. i really2 cant believe all this.. only 2 days i go holiday they already putungs my top comment..

aliarosli said...

aku sokong dak kyerull, letak older post.

tapi delete je sume komen die

dengki betul, bia le aku merase top komen