Budak Punyer Pasal

19 April 2011


Orang terlalu ramai dalam bas mini. Naiklah seorang wanita muda yang sedang mengandung. Lalu dengan sopan dia berkata kepada seorang lelaki yang sedang duduk di sebuah kerusi. “Encik, bolehkan bagi saya d uduk? Saya berdiri tak apa, tetapi budak di dalam ni..”. Lelaki tu pun memberikan tempat duduknya kepada wanita tersebut.

Kemudian lelaki itu pun mengeluar rokok lalu menghisap rokok, lalu wanita itu berkata, “Encik, boleh ke encik berhenti merokok. Saya tak apa, tapi budak di dalam ni..”. Lelaki itu pun dgn tersipu2 membuang putung rokok tersebut.

Tetapi di dalam hati membara, geram betul pada wanita itu. Dah lah aku terpaksa beri tempat duduk aku, ni dia boleh tegur aku yang sedang merokok.

Macammanaaku nak pekena dia pula? Tiba2 angin bertiup, dan terselaklah kain wanita itu, dan nampaklah pangkal pahanya yang putih melepak, maka dgn spotan lelaki itu berkata “Cik puan, boleh tak cik puan tutup kain cik puan. Saya tak apa, tetapi budak di dalam (seluar) ni tak boleh...

12 Budak Hitam:

risa said...

ish ish ish pepagi dah buat org sakit perut

cira nd said...

haha...terbaca pulakkk

aliarosli said...

hahhhahahahha, siot je laki tue

Ila said...

hahahaaha..lawak lucah tu...hehehe

~nsar~ said...

hehe mengong...

kucarkacir said...

hahah..
baru puas hati laki tu agaknya pas ckp cmtu..

CikBulat said...

hahaha ! bangang punya pacik. buduh ! wey, comment link ko tak nampak sgt, tercarik2 aku button comment tadi..

Sunah Mohammad said...

kuang asam...

kimmy said...

ahahahaha...nakal nye budak iteww :D

| gad1s s0ypans | said...

hhehehe.....
slumber giler......

c(:

Dekcik said...

haha..lme jdi lawk lain plak..

entry terbaru dekcik singgah lah..
http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/kemalangan-yang-berlaku-disepanjang.html

KyêrulL said...

boo boo niq lucah HAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHA! terasa kejam plak aku niE