Jatoh cinta dengan dia,tp....

08 April 2011


awak..ble pagi tadi awk datang melawat sy kt wad,saya terkejot sangat2..
saya tidak kenal pon awak,tapi awak tahu name saya..bila umi ngan abah sy xder kat wad,awk datang teman sy..sampaikan umi ngn abah dah kenal awak..kadang2 awk suapkn bubur utk sy..suapkan ubat...ermm..baik sugguh budi perkerti awak..

 pagi tadi awk dtg melawat sy,awk dtg sorang2...sy dah mula jatoh hati kat awak..sbb layanan awak terlalu baik...dan awak kate petang nanti awak datang lagi....saya rasa happy sangat2...bertuah sy ada awak..hehehe...

tp ble petang tadi awak datang,awak datang berdua..ermmm...sy ingt awak single..tp rupanya awak dah berpnyer....awak dah tipu sy...awak kate pagi tadi awak single..awak tahu tak saya jeles ngn awak..ye la,awak berjalan seirinngan dengan lelaki tuh...ermmm...xpe la awk..sy sedar sape sy...dan sy sedar sape awk...








awk adlah NURSE dan yg llaki tuh adlah DOKTOR...^_^

10 Budak Hitam:

hawiey ♥ :) said...

hahaha.
serious lawak ! -.-'

bella said...

Dh dpt agk dh ending die...hihihihi.

mira ellyna said...

cehh.. tekono

adwafarahin said...

ceitt! awok nk percaye doh td

nmpak benor menipunye hahaha

HeziqaMushadadLee said...

aik,abg niq saket ke?

aliarosli said...

adoiiiiiii

niq,kaw dah sihat???

cik fza said...

nampok beno nipunya.
kita bako~

farhah dzarif said...

HAHAA apelahh :D

My MiRa said...

huhu ingt sapelah tadi.. :)

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

alahai ada2 je kamu ni encik...
ingatkan nak cerita pasal apa tadi...
hehe...
(n_n)