Seharian di wad

08 April 2011



semalam..kul 9 mlm jejak kaki kat hospital terengganu..padahal kul 8 dah kena masuk..tp dok layan memeb2 fb..time aku nk masuk wad..time tuh la diorang dok gatal tnyer macam2 soklan kat aku..hahahhaa...demam punyer pasal..kena masuk wad...tu la sape suh x jage kesihatan...kan2??..

sampai kat sana...ada nurse menyambut kedatangan aku....erkkk...gler...cam vip plak aku nih..hahahhahaa...dah la nurse tuh cantik..huhuhu....adehh...

 

 ehhh...salah pic plak..hahahhahhaha..:p

 

x berkelip aku tgok..hahahhaa....yang demam terus makin demam..hahhaa..nak perhatian punyer pasal... so dia bawak la aku jumpa doktor ,then doktor pon tunjuk la tempat tido aku..hahahhaa...tp sebelom tido..nurse nih ambik suhu badan aku..sume la...mak aih..wangi nyer..hahhahahha..mau angau aku...:p

coretan niq : klu dia tuh bace..mati aku..erkkk..dah la manja..ske merajok...jenuh la cheq nk pujuk..

 jom bace entry pasal aku demam dari mereka..

http://aremelyna.blogspot.com/2011/04/untuk-kamu.html
http://mizzatendiary.blogspot.com/2011/04/kenape-awak.html

13 Budak Hitam:

topimagine said...

eh, btol ke nurse yang bawah tu yang sambut ko... hahha....jeles2

Fahmi Mahat said...

adehhh...
sape tu, cmm muka Are Nice jekk.. hahaha

yang Benar,

fahmimahat

Sunah Mohammad said...

hahahaha~ hamboiiii...ni kat mana lak ni? da sihat ke?

aliarosli said...

hhahahhahha,padan muke!!! sape soh gatai

~nsar~ said...

nurse yang bawah tu... dah la suka majuk... eh eh...

macam tak caya ja... ka awek senirik.. haha kantoi kantoi..

nuruashia said...

semoga cepat sehat.

man yusoef said...

untungnya ko...hari2 nak demam la camni...erk???

si ngokngek said...

waa..biar betoi muka nurse camtue...kalau aku cakap nurse"saya kritikal niy,cpr boleh"kihkihkioh

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

alahai...
itulah tu...
kawan2 OE yang nursing semua comel2...
heheh...
gatal ye kau...
(n_n)

mira ellyna said...

series membe2 nursing y bru nk up smua gatai2 bak kate kawan lelaki aku senang nk dpt.. huhu

Fakhrul1409 said...

alangkah elok jika ak demam dpat maria ozawa tu..HAHAHAHA

AtenAzhar said...

apekah link kat bawah tu? bukan sebab awk demam eh owg buat camtu . okay , smoga cpat sembuh .

~...AmALinA....~ said...

hurmmmmmmmmmmmmm