Meh Bagi Pendapat Tentang Blog Aku!

20 April 2011


selamat petang dan salam sejahtera kepada pembaca blog darxniq.com

selalu aku dok post entry pasal benda semasa....pasal isu hangat..pasal artis..pasal cari pasal...hahahhaaa...
so sekarang aku nak mintak pendapat pembaca semua eh....so sape2 yang memberikan komen yang menarik dan bernas..akan diberikan hadiah..x kisah la ape2 pon..janji hadiah kan..^_^

soalan 

no 1: - blog aku nih ok x?...macam template..design...tkot ada yang menyusahkan korang ker..?

no 2 : - kutukan positif bagi blog aku..x kisah la pape pon....

no 3 : - kutukan negatif bg blog aku...x kisah la pape pon....

no 4 : - apa yang perlu aku lakukan untuk membuat korang suka melepak dekat blog aku?

no 5 : - haaaaa...yang nih special sket....agak2 kan...gambar aku kat bawah nih seiras x???..hahahhaha..jawab..jawab!!...












21 Budak Hitam:

Fakhrul1409 said...

soklan yg akhir ak xnk jawab!!!!!!!!!!! Hhahahahaa

Ila said...

oklah blog mu ini..sim[ple...yg last sekali tu..sekali pandang sama,dua kali pandang...hehehe

Syafiq Rosli said...

xleh blah..haha..

αωαи иαиσ said...

no 1: - blog aku nih ok x?...macam template..design...tkot ada yang menyusahkan korang ker..?
*ok je la.. sng nk loading.. suke bkk. law lmbt nk blah j tros.

no 2 : - kutukan positif bagi blog aku..x kisah la pape pon....
* simple tp padat dengan mklumat

no 3 : - kutukan negatif bg blog aku...x kisah la pape pon....
* xde kaler la.. bnykkn kaler2 cket. bwu cntik cket. tp law cm nie pn hana lepak jgk kt sini ;)

no 4 : - apa yang perlu aku lakukan untuk membuat korang suka melepak dekat blog aku?
* ikt la.. tp sal blog nie yew cpt loading. 2 yg hana suke~

no 5 : - haaaaa...yang nih special sket....agak2 kan...gambar aku kat bawah nih seiras x???..hahahhaha..jawab..jawab!!...
*soalan maut nie.. pes skli nk ty. gmbr yg pkai bju wane merah 2 nk awk k? nmpk cm sedkit sme j ngan farid kamil~ tp ade kmngkinan la. kan lam dnia nie ade 7 orang yg muka seiras dengan kita~

... said...

as salam..

1- ok! cun!warna border pun ngam.
tapi tang tulisan yang macma ungu2 tu out sikit maa..kasi gelaap sikit. ni kalau buka guna lappy aspire 1 sure kabur.

2- yang banner atas ni berat gila lagi ni~kasi ringankan. tak kisah al kurangkan kualiti ke..yang penting, nak baca entri dulu.

3- negatif? sepanjang menstalk sini..bahasa tu. hehe. kena kontrol2 sikit ;)
er..sory. tak pandai kutuk2 negatif ni. lidah dengan jari kena jaga maaa..

4. kawe suka join game, ga,segmen bagai semua tu.bagi sesutu yang boleh merapatttkan lagi hubungan antara blogger. bukan dalam segmen semata2~ ala..senang cite dalam segmen yang ada hang jadi pelakon ku tu~. epal pun bantai gelak. haha. ingat~ bukan takat kat komen je. hehe~ lagi...tarak. tu je.

5. gr...tak sama. haha. kalau senyum macam tu, baru la..nak kata.. tak sama juga~ haha

nuruashia said...

yg lain okai.. soalan yg last tu tamau jawab...nty ade yg kembanggg.. so far blog ini udah okai.

fuuyooh said...

ok lah blog awak ni.. kemas aje sy tengok..
Misi yang belum tamat

Ujang9897 said...

no 1 - aku rasa heliza suka aku lagi dari kau

no 2 - aku lagi hensem dari kau kot

no 3 - aku dah nak kawin ni..tak boleh la

no 4 - heliza kata dia tak kenal kau..

no 5 - haah aku lagi hensem dari farid kamil...













* takda apa..blog kau dh ok.

Sunah Mohammad said...

ahahahahahhahahah! soklan last sekali tu taknak mengakuuuu!!! ahahah~

athira tinted said...

nice and clean blog...:P
btw, which one is u??
blah kiri ka kanan? ahah..

~...AmALinA....~ said...

hahahahah ciannye dak muncet sume org xnak jawab soklan last tu.. xpe sy jawab... sama sangattttttttttttttt(sambil tgn ke dada mata keatas..) hahaha larikkkkkk

fyy mokhtar said...

no 1: - blog aku nih ok x?...macam template..design...tkot ada yang menyusahkan korang ker..?

= ok je. hari hari melwat :)

no 2 : - kutukan positif bagi blog aku..x kisah la pape pon....

= blog comel

no 3 : - kutukan negatif bg blog aku...x kisah la pape pon....

= enta. negatif bersamaan positif tak tahu jawapan nye =='

no 4 : - apa yang perlu aku lakukan untuk membuat korang suka melepak dekat blog aku?

= entah. wat entri lawak kot?? suke bace netri yang gila gila < saye pun gila

no 5 : - haaaaa...yang nih special sket....agak2 kan...gambar aku kat bawah nih seiras x???..hahahhaha..jawab..jawab!!...

= hensem siket lah dari sipot sedut ;D

* LARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

HeziqaMushadadLee said...

malas nak ikut no.hehe,
adek rase blog abang best kut..memang dah hariHARI lepak blog abang,nampak entry baru je confirm usha punye..walaupun simple,but still ade isi..thats the key..


p/s:err,same dekat janggut kut..hahahaha

♥sophie♥ said...

hahaha ! nice picta ! hahaha

xcyber said...

blog yg terbaik skali
tp x de pepe contest ke? ahaks

aizamia3 said...

1. aa... next..
2. eem... next..
3. oh!.. next..
4. aa... eemm.. next..
5. sekali pandang nampak sama.. dua kali pandang dah tak sama..

keseluruhan ok, muncet.. muncet.. aku suke word tu.. kihkihkih..

aizamia3 said...

chit.. memang tak menjawab soalan langsung..

aliarosli said...

hhahahhahah,overall ok
aku suke dengan penulisan, template, design, header sume, loading paling aku suke

yang last, no komen

tapi aku keliru sebenarnye

header kau tue memang bertukar setiap kali masuk atau kaw yang tukar?

konpius! banyak nau idea kaw, watkan tok aku

nak design blog aku terus pun boleh

hahhahhahahaha

CikBulat said...

agak-agak abang Niq baca tak kite komen? T__T

No.1 : blog template semua okey, tak serabut.
No.2 : ntah
No.3 : ntah jugak.
No.4 : sediakan hadiah untuk mereka yg datang blog ko. HAHAHAHAHA
No.5 : cair :-)~

NuSaNa NoSa 91 said...

nk komen.. tp, baru terjah sini.. so, xberapa nk kenal.. klu kritik xbetul kang, bahaya.. takut ada yg melalak jap lg.. tehehehehehee~ ^_^

Woofer Storm said...

blog ini okey apa,memang cun la..bnyk bnda yang leh buat org tertarik..

yang soalan lastu,adalah sikit2..eheeehee
follow 1005 sni bro..yeaaaah